Gebelik Haftası Hesaplayıcı Burada Melekler !

T

TİTAN

Forum Okuru
Gebelik Haftası Hesaplayıcı Burada Melekler !
gebelik haftası gebelik haftası hesaplama gebelik haftası nasıl hesaplanır gebelik haftası hesaplayıcı ile ilgili bilgiler burada melekler. Belki kendi haline bıraktınız belki tedavi görerek hamile kaldınız melekler :) Önemli olan minik bir yavrunuz olacağı :) Haliyle sabırsızlanıyor ve kaç haftalık gebeyim ya da bebeğim ne zaman gelecek diye merak ediyorsunuz. Fazla heyecan yapmayın, günü zamanı dolunca zaten kollarınıza gelecektir. Ama yine de gebelik haftası nasıl hesaplanır merak ediyorsanız, aşağıda ki gebelik haftası hesaplayıcı tablo size yardımcı olacaktır :tik:


gebelik_hesaplayici.JPG-396.jpg




1- Yukarda ki tablomuzda, pembe ve mavi renkli bölümler göreceksiniz. Son adet tarihinizin ilk günü, hangi ay ise, Mavili kısımda ay ay aşağı doğru inin ve mavili yerde o ayı bulun. Örneğin son adet tarihiniz 17 temmuz ise, tabloda 13. satırda mavili Temmuzu bulacaksınız.

2- Sonra mavili kısımda ayın gününü bulun.10 temmuz için, temmuz ayında ilerleyin ve 10 rakamını bulun.

3-Günün altındaki kırmızılı sayı, muhtemel doğum tarihinizin günüdür. Buradan hamilelik hesaplama, gebelik hesaplama için kırmızlı kısmın sağ ve solundaki aylara dikkat edip doğum haftasının tarihini hesaplayabilirsiniz.

Örnek: 10 temmuz için tabloda temmuz 10un altında 16 rakamı var. Altındaki kırmızı satırda, hangi ay olduğunu anlamak için kırmızı tablonun sağına ve soluna bakıyoruz. Nisan ve Mayıs yazıyor. Yani nisan 7 ile başlayıp mayıs 7 ile bitiyormuş. 10 rakamı o halde nisana aittir. 10 temmuzun muhtemel doğum günü 16 nisan olacaktır.
 
Geri
Üst