Çin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti ne kız mı erkek mi ?

M

Misafir

Forum Okuru
Çin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti ne kız mı erkek mi ?
çin takvimine göre cinsiyet belirleme 2012
çin takvimi cinsiyet hesaplama 2012



Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda sizlere ve bizi ziyaret eden sevgili misafirlerimize, çin takvimine göre cinsiyet belirleme konusunda merak edilen tüm bilgileri aktarıyoruz.

cin_takvimi_2012,1-55.jpg


Birçok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için 'Çin Takvimi' ve halk inanışlarına da başvuruyor. Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 90 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin'de 700 yıldır kullanılıyor.

Hangi ayda, kaç yaşında hamile kaldınız? Bu iki sorunun yanıtıyla, Çin'de 700 yıldır uygulanan bir yöntemi kullanarak çocuğunuzun cinsiyeti konusunda doğru bir tahminde bulunabilirsiniz.
 
selam benim burda anlamadığım birşey var şimdi 28 yaş mart ayına baktığım zaman bebek erkek diyor ama çin takvimine göre hesapla dediğimizdede kız çıkarıyor bu konuda fikri olan varmı
 
Ya çoğu kişi safsata dese de çevremde ki kadınların yüzde 80 gibi bir yüzdeki soğru çıktı sorusu olan konuya ne yapamadığını neyi yapmak istediğini yazsın yardımcı olalım :)
 
Geri
Üst