Akrofonoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Akrofonoloji

ahsu için akrofonoloji yorumu:

Siz çok insancıl birisiniz. Kolaylıkla iletişim kurabilir ve insanları en iyi şekilde anlayabilirsiniz. Etrafınızdakilere karşı kendinizi ifade etmeyi seviyorsunuz. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemiyorsunuz. İnsanlara gösterdiğiniz iyi niyet nedeniyle zaman zaman yapılan hatalara göz yumabiliyorsunuz. Liderlik kabiliyetine sahipsiniz. Bir grupla veya takımla rahatlıkla çalışabilir, insanların güvenlerini kazanacak şekilde sorumlu davranabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermeyi seviyorsunuz. Kendi prensipleriniz ve kurallarınız var, bu da güçlü karakterinizi yansıtıyor. Sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz şeylerde kendi yansımalarınızı gösterebiliyorsunuz. Yaptığınız bir işin size ait olması sizin için önemli. Tedbirli bir insansınız. Eşitlik kavramı sizin için önemli.
 
Cevap: Akrofonoloji

Şeker05 için akrofonoloji yorumu:

İnsanlarla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmak sizin için büyük bir korku, bunun için herşeyde insanlara kendiniz iyice anlatmak ve ifade etmek istiyorsunuz. Detaylara önem veren ve bu nedenle herşeyi detaylarıyla ele alan bir özelliğiniz var. Bu hem aile hem de iş hayatınıza yansıyor. Bazen bazı şeyleri boşvermek ve kafanızı boşaltmak isteseniz de sorumluluklarınızdan kaçmayan bir insansınız. İyi niyetli yaklaşımlarınız var ancak bazen inatçılığınız tutabiliyor. Sizde şefkat ve merhamet duyguları çok gelişmiş, bu affediciliğinize de yansıyor. Kişiliğinizin bir yerinde zaman zaman çekingen biri dursa da farkedilmek ve takdir edilmek önemli bir faktör teşkil ediyor. Aldığınız işleri sonuna kadar götürmek istiyorsunuz. Gençlik dolu ve sosyalleşmeyi seven bir insansınız.
ayy vallahi doğru bunlar annem zaten inatçı keçi der hep:zuha: emeğine güzel gönlüne sağlık adminim:)
 
Cevap: Akrofonoloji

Tamara için akrofonoloji yorumu:

Sizin için hayatta başarılı olmak ve başarılarınızın bilincinde olmak önemli bir olgu. Sorumluluk kelimesinin anlamını hakkıyla verenlerdensiniz. Kişisel eleştirilerinizin de dozajını iyi ayarlıyorsunuz. Söz verdiğiniz zaman bunu tutmak için çok çaba gösteren bir insansınız. İnsanların sizin hakkınızda yanlış fikirlere kapılmasını istemiyorsunuz. Hayatta duygu ve mantık ayrımının farkında olan birisiniz. Para konusu hayatınızda önemli bir yer tutuyor. Bazen bazı işleri son dakikaya bırakıyorsunuz ancak yine de organize etme konusundaki beceriniz nedeniyle zaman kazanabiliyorsunuz. Başkalarının sizin işinize karışmasından hoşlanmıyorsunuz. Bazı şeylerin size özgü olması değer taşıyor. Yalandan hoşlanmıyorsunuz.
 
Cevap: Akrofonoloji

Zelal0903 için akrofonoloji yorumu:

Bazen bazı konular üzerinde çok detaylı düşünüyorsunuz, bu kadar düşünce yoğunluğu sizi de yoruyor. Kişisel olmayan kararlarınızı çabucak verseniz de iş kişisel olaylara geldiğinde kararsız kalabiliyorsunuz. Bu kararsızlık sizin herşeyi sonuna kadar ve doğru bir şekilde yapmaya olan inancınızdan kaynaklanıyor. Siz yaratıcı olmayı seven bir insansınız. Hayatın tekdüzeliğinin farkında olsanız da değişimlerden korkmamayı tercih ediyorsunuz veya bunun öyle olmasını istiyorsunuz. Fiziksel yeteneğe sahip birisiniz. Dostlarınızı incitmekten çekinen ve ince düşünen bir yapıya sahipsiniz. Yapmanız gerekenleri ertelememeli ve bazı kararları zamana bırakmamalısınız. Meşguliyet sahibi olmak sizin için önemli.
 
Cevap: Akrofonoloji

farklı bişey emeğine sağlık bilge gökçen bende msj attım bakalım ne çıkacak:
 
Cevap: Akrofonoloji

Bir süredir hiç ilgilenmemiştim, gelen bazı mesajlar vardı onları vereyim:

seyma01
Bir işi yapmaya karar vermeniz çok önemli eğer tam olarak karar verirseniz ancak çok çalışarak başarılı olabilirsiniz. Kararsızsanız çalışkanlığınız da düşüyor. Kişisel olmayan genel konularda çok hızlı kararlar alabilirken, kendinizle ve özel hayatınızla ilgili konularda daha kararsızsınız. Çünkü çok fazla düşünüyor, ince hesap yapıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz statü ve maddi seviye sizin için önemli. Eşitliğe ve dürüstlüğe önem verirken, hayatta bir yerlere gelebilmenin önemine inanıyorsunuz. Hayatınızda size kurallar konulmasına karşısınız, kendi kurallarınızla yaşamak ve kendi kararlarınızı vermek istiyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst