Meçhulun Gerçek Yüzü....

kaprisli

Yeni Üye
Üye
Meçhulun Gerçek Yüzü....
meleğin gerçek yüzü meleklerin gerçek yüzü meleyin
Sitenin şeker sevilen sayılan hanım hanımcık(!) biraz uçuk kaçık ama iyi birisi olarak bildiğiniz süper modumuz meçhulun gerçek yüzü burda arkadaşlarım vakit geç olmadan onun bu halini öğrenmeniz lazım ben iyi bir insan olarak size bütün gerçekleyi detaylı olarak açıklayacağım. Allah korusun bugün benim başıma gelen yarın sizin başınıza gelebilir.



Melek yüzlü meçhul başta kaprisliye çok iyi davranıyordu. Chat sayfalarında birbirleriyle şakalaşmaları konuşmaları saygıları çok iyiydi kaprisli meçhulu meçhulde kaprisliyi çok severdi ya da kaprisli safı öyle zannediyordu:D:D:D
Meçhul göz boyamak için kaprislinin yayınlarını takip ederdi sürekli onu destekler ve şarkılar isterdi . Ve kaprislinin Emre Aydını çok sevdiğini bildiği için sürekli ondan Emre Aydın şarkıları ister kaprisliye armağan eder ve onu mutlu ederdi yani çocuğun eline şeker verirdi:D:D
Forum içinde de uyumları çok dikkat çekiyordu zaten çok iyi anlaşırlardı. Gel zaman git zaman bu böyle giderken meçhul günlerden birinde gerçek yüzünü gösterdi:d050:


dırırırınnnn dırırırınnnnnnn (gerilim müziği:D:D:D:D:D)



Her zamanki gibi normal bir gündü ya da kaprisli öyle sanıyordu. Kaprisli yine programını sunarken meçhulde yine onu dinliyordu ve arkadaşça sohbet ediyorlardı ve meçhul birden çirkinleşmeye başladı. Sohbet ederken birden kıza senin şu müdürünün telefonunu versene ve seni çıkarmak isterse bilgim olsun dedi. Ama ortada öyle bir olay yoktu meçhul bunu durup dururken ortaya neden attı :ruyam: ( Arkadaş arkadaşım mesleğine göz diker mi bu kaprisliye yapılır mı o kendi halinde, çevresindekilerin hep mutluluğunu düşünen, ağzı var dili yok:D:D hanım hanımcık cici bir kızdı yani adeta kanatsız bir melek :d040: )


Küçük bir atışma şeklinde geçen ve kapanan bu konudan sonra meçhul bu yaptıklarıyla yetinmedi ve üstüne üstük kaprisliye Murat Dalkılıç'ın söylediği BANA SENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA şarkısını armağan etti. dırırırınnn dırırırınnnnn (yine gerilim müziğiiii ee tabi araya böyle şeyler katmak gerek:D)Tabi bizim masum kaprislimiz bu olaya o kadar üzüldü ki günlerce ağladı:cry::cry: saf polyanamız hala meçhulun iyiliğini düşünüp acaba bir şey yaptımda kalbinimi kırdım diye düşünüyordu.


Yine bir gün meçhul chat sayfasında konuşurken sayfaya kaprisli de geldi ve meçhul neden böyle yapıyorsun biz arkadaş değil miyiz? gibi bir takım sorularına meçhul haklısın özür dilerim kendimi sana nasıl affettirebilirim dedi. Her ne kadar kaprisli yoo yoo gerek yok ben affettim :) bile seni demesine rağmen Meçhul' un aklına fikir gelmiş gibi yaparak dedi ki neden bize gelmiyorsun seni bir kaç gün bizde ağarlayayım kendi ellerimle yemekler yaparım bir iki gün beraber geçiririz ve arkadaşlığımız pekişir.

Bizim saf kaprisli de hala meçhulun iyi olduğunu sanıp sevinerek kabul etti ve başına geleceklerden haberi yoktuuu:uhu::uhu::uhu: :kiamam:

O gün kaprisli meçhullere gittiğinde güler yüzle karşılandı yemek yediler sohbet felan derken bir kaç saat geçmişti ve kaprisli yol yorgunluğunun olduğunu söyledi uyumak istedi. Uyandığında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı:cry: Biraz uyuduktan sonra kaprisli omzunda bir acı hissediyordu gözünü araladı ve baktı ki meçhul elinde bir sopa başında dikilmiş onu dürtüyordu

Meçhul(Bağırarak) - Hadi kalk kalk diyorum sana uyumaya mı geldin buraya.... İçerde dolu bulaşık, çamaşır, ütü vs vs seni bekliyor hadi.

Kaprisli( gözlerini ovalayarak) - Ya bi dakika şaka yapıyorsun galiba...

Meçhul - Ne şakası beee seni buraya needen çağırdım sanıyorsun nıhahahaha ( kötü kadın gülüşü:D:D:D)

Kaprisli neye uğradığını hala anlayamamıştı ve birden meçhulun dayağıyla kendine geldi meçhul o elindeki sopayla hiç acımadan kaprisliyi dövüyorduuuuu:cry:

Kaprisli evden çıkıp gitmeye çalıştı ama o da neee kapı kilitliydii... Kaprisli ne yapacağını şaşırdı hıçkırıkları yürekler yakacak şeklinde sessizliği yarıyordu ve meçhul geldi sen beni o kadar salak mı sanıyorsun burdan hiç bir yere gidemeyeceksin dedi bir kahkaha attı ve çabuk bulaşıklara dedi ve vurdu vurdu vurdukça vurdu.

( burda bir parantez açıp bir konuya değinmek isterim ki tam bir manyak olan meçhulun bundan önce mazoşist olduğu yani acı çekmekten zevk alındığı öğrenilmişti bu konuyu ortaya gümüş arkadaşımız çıkardı ve meçhul nasıl yaptıysa bilmiyorum bu konunun üstünü kapattı ve herkese unutturdu ama tüm gerçekler işte burda inanmayan baksın:D tıklayın göreceksiniz ve farkındaysanız gümüş arkadaşımız meydanlarda yok ben onun için çok endişeleniyorumm:uhu::uhu: neyse konu çok dağıldı parantezi kapatıp konuya devam edelim:D:D )

Kaprisli bütün bulaşıkları yıkıyordu
dec6c6960b9447b09c7ac2c0e7535fbf.gif
evi temizliyordu
54fdde5dcf0d24d28a864b7a39247255.gif
toz alıyordu
FG-pulizie_2.gif
her şeyi yapıyordu
3497cc337d2c3247bfbe57902bad19d6.gif
70f8421efbaa10987397d0a5e45f0bcf.gif
fad68c06096fdbcb431391e1146e4767.gif
7551ecaaf26c4fed1370da75244a602c.gif
a045.gif
meçhul onu tam bir köle izauraya çevirmişti
FG-pulizie_3.gif
a5b925c6edc1c29a3d8f4529d9fb686e.gif
gencecik pırıl pırıl ve mesleğinin başında olan mesleğini çok seven hayat dolu ışıl ışıl olan kaprislinin yüzünden gülümsemesi artık kaybolmuştu. Artık durmadan ağlıyordu ağlıyordu ve tekrar ağlıyordu.
cid045c01c5ec8309403180cj5.gif
Artık temizlik yapmaktan ve dayak yemekten dermanı kalmayan kaprisli mikrofonunu ve annesini çok özlemişti onlara kavuşmanın hayaliyle yine hayata sarılmaya çalışıyordu ama artık hiç savaşacak hali yoktu yorgundu, bitkindi dayak yiyordu ve üstüne üstük açtı gaddar meçhul ona günlerdir yemek vermiyordu . Tam bir sadist olan meçhul zulumlerine her gün yenilerini ekliyordu kaprisli bütün gün temizlik yaparken onun temizlediği yerleri kirletip tekrar temizletiyordu. Canı sıkıldıkça kaprisliyi dövüyordu, oğluna kızıyor kaprisliyi dövüyordu, eşine kızıyor kaprisliyi dövüyordu ve hatta televizyon dizilerindeki karakterlere kızıyor yine kaprisliyi dövüyordu bu da yetmezmiş gibi karşısında kahkahalara boğularak onun ağlamasını izliyordu.
2d55c90466ce98931d0d93fc52b0749f.gif
Meçhul artık çığrından çıkmıştı birinin ona dur demesi gerekiyordu etrafa kötülük ve şiddet saçıyordu.
af5f134fe497835305881e9a2289dfa4.gif
Bu durma dayanamayan kaprisli artık mikrofonuna ve annesine kavuşma hevesini yitirmişti. Artık bu duruma bir son vermesi gerekiyordu kaprisli canına kıymayı düşündü planlar yapıyordu ki bir gün meçhulun uyuduğunu gördü
60025428169e219631a538e2edffc826.gif
ve bu durum onun lehine gelişebilirdi sessiz sedasız anahtarı aramaya başladı korkudan ve güçsüzlükten elleri titreyen kaprisli terekte araken yere bir bardak düşürdü ve kırdı. Çok korkmuştıu meçhul bu sese uyanmış olmalıydı ve ona bardağı kırdığı için çok kızacaktı kaprisli çaresizlikten ne yapacağını bilemedi ama hala meçhulden ses soluk çıkmıyordu ve gitti baktı ki meçhul hala uyuyor
60025428169e219631a538e2edffc826.gif
.Anahtarı aramaya devam etti ve işte o müthüş an anahtarı bulmuştu sevinçten kaprislinin gözünden yanağıda doğru bir yaş süzüldü anahtarı bulmuştu ama kapıya gidecek hali yoktu. Günlerdir aç, susuz ve uykusuz çalışıyordu ama sonkez gücünü topladı ve kapıya yöneldi sessizce kapıyı açtı ve yavaş yavaş merdivenlerden inmeye başladı artık dayanacak hali kalmamıştı ama bunu başarmak zorundaydı ve zar zor kendini bir otobüs durağına attı ve o şehirden bir daha oraya dönmemek için uzaklaştı.....


İşte arkadaşlarım böyleee asında bir çok şey var ama bu kadarını anlatıyorum size yoksa konu uzayacak yazmaktan ellerim ağrıdı başımda ağrıyor zaten :uhu:
Yani uzun lafın kısası meçhulden uzak durun onun güleryüzüne kanmayın çünkü yeni kurbalarını arıyor......
 
Son düzenleme:
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

af5f134fe497835305881e9a2289dfa4.gif
Ben tırstım bu mechulden,allah düşmanıma vermesin böyle birin
vah kaprislim vah
 
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

:puha::puha: şu gerilim müz,kleirne koptum birrrr...bu meçhul ne acımasız ne gaddar biriymiş :seker: kaprisli kıss bu neee senaryo gibi olmuş:D:D:D meçhuldeki gülüşe bakkk.. kapiş ve meçhul ikinizdende korkmaya başladım ben ikizide seviyorum:D:D:D:haha:
 
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

dırındırındırınn ve işte meçhul bu konuyu görür ve işte meçhulün çıldırdığı an



Kızım varya elime geçme tüm kirli çamaşırlarımı ortaya çıakrdın halbukiben onları çamaşıor suyuna basmıştım:utan:


Artık sonun geldi kaprisli bugün herkes kapişin diğer yüzünü öğrencek acıların modu değil kötülüklerin modu olduğunu anlayacakalar:meçhul:


Sen sakın gözüme gözükme ve açacağım konumla karşına çıkacağım.bana bunu yapmayacaktın:sinir:

Arkadaşlar inanmayın ona o bir sırtından vurucu:seker:ben çok iyi cici hatun bir kızım..hatta dilber tezenin torunuyum:angel:

İkşnci rauntu sen kazandın:seker:
sıra bende:nur:
 
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

dırındırındırınn ve işte meçhul bu konuyu görür ve işte meçhulün çıldırdığı an



Kızım varya elime geçme tüm kirli çamaşırlarımı ortaya çıakrdın halbukiben onları çamaşıor suyuna basmıştım:utan:


Artık sonun geldi kaprisli bugün herkes kapişin diğer yüzünü öğrencek acıların modu değil kötülüklerin modu olduğunu anlayacakalar:meçhul:


Sen sakın gözüme gözükme ve açacağım konumla karşına çıkacağım.bana bunu yapmayacaktın:sinir:

Arkadaşlar inanmayın ona o bir sırtından vurucu:seker:ben çok iyi cici hatun bir kızım..hatta dilber tezenin torunuyum:angel:

İkşnci rauntu sen kazandın:seker:
sıra bende:nur:




aa aaaa ne diğer yüzü cicim ben neysem oyummm:D
ben ve kötülük a aa hiç yakıştıramadım sana:dil:

ayy biliyor musun gözüm peki iyi görmüyorr ne yazdın ikinci roundu sen mi kazandın yazdın ohyandan

onu biraz daha büyük yazarsan sevinirim canım herkescikler görsün:zuha:

tabi sernin konunu alalım canım bekliyorum :D
 
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

Görücez bakalım kim korkulacak.Kızlar siz değil asıl kapiş korkmalı:meçhul:dırıınn dırıın mışş görcen sen nihahahahahayııı:seker:
 
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

Ahhh canım kapişim benimmm.. Ben meçhulü hiç büle bilmezdim waayyy canii wayyyy.... :seker:
Ahh kapişimm benimmmm bizleri uyardığın için mersi cnm yoksa bizlerde gelecektee kurbanlarından biri olucaktık meçhulin....
bende hep onu masulm cici hanım hanımcık sevilesii bir bebek sanırdım... :D
Meğerseee nee süpürgesizz cadıymış.. :D saman altından su yürüten bir cadılozmuş... :D

Kızlar Allah razı olsun sizden bu kapışmanız sayesindeee kendime geldimm.. devamlarını bekliyorumm


:yahoo:
 
Son düzenleme:
Cevap: Meçhulun Gerçek Yüzü....

evet kızlar kıymayın bana ne çektiğimi biliyosunuz:D hep sevin beni hep rep verin :D

rep için sağol canım :kiss:

tabii devamı gelecek taa kiii aramızdan biri pes edene kadar pes eden ben olmayaaacağıma göree....:sigara:
 
Geri
Üst