Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?

M

Misafir

Forum Okuru
Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?
lazer epilasyonda en iyi makina ışınlı epilasyon lazer epilasyon makinaları ben alındıktan sonra ve enson çıkan makinalar
Lazer epilasyon işleminde amaç, kıl ve kıl köklerinin tahrip edilmesidir. Lazer epilasyon cihazları ile verilen ışın siyah renge odaklanan dalga boyuna sahiptir ve bu özelliği kullanılarak mevcut kıl vasıtası ile kıl köküne ulaşarak kökü tahrip ederek köke zarar verme prensibi ile uzun süreli bir epilasyon sağlanır. Uygulamadan önce cilt yüzeyindeki kıllar tıraş makinası veya jiletle uygulamaya hazır boyuta getirilmek için kısaltılmalıdır. Bu durumun aksine, lazer epilasyondan önce ağda, cımbız gibi yöntemlerle kılların kökten alınıp vücuttan uzaklaştırılma yoluyla kıl kökünü boş bırakacak uygulamalar yapılmaz. Kıllar lazer epilasyon uygulaması öncesi alınmış ise, verilen ışık enerjisinin kılları takip ederek, kıllar vasıtası ile kıl follikülünü tahrip etme kabiliyeti azalacaktır.

Aksi halde ise, kılların fazla büyümüş olması durumunda (kılların en fazla 1-2 mm olması gerekir) lazer epilasyon işleminde yüzeyde kalan kıllardaki melaninin enerjinin bir kısmını alarak yanması ile ciltte yanıklar olusabilir ve köke giden enerji miktarı yine azalır. Uygulamada epilasyon etkisi yaratamayız.
 
Cevap: Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?

paylaşımın için tşkkrler :)
 
Cevap: Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?


Tarot baktırmak için 30'u denkleştirmeye çalıştığının farkındayım ve sen böyle gereksiz msjlar yazıp sayı tamamlamaya çalıştıkça,hedef sayını çıkartırım bilgin olsun!!!

Bu msjı silmeden cevaplıyorum ki ''Ben Kimim'' diyerek kendinin kim olduğunu henüz çözememiş sözde uyanık arkadaşım üzerinden,gelecekdeki uyanıklara uyarı yapıyorum!!!


Ben kimim isimli arkadaşım doğru düzgün msjlar yazınız aksi halde değil tarot baktırmak,siteye bakamazsınız.Umarım anlaşılmıştır!!!


M.M-Yönetimi
 
Cevap: Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?

Yapılacak bölge önce temizleniyor, arkadaşımdan biliyorum...benim arkadaşım lazer epilasyona gidiyor tam 2 sene oldu. kıza artık gına gelmiş durumda, ama iyi ki de gitmiş. Gözlerimle gördüm işe yaradığını..:m.c:
 
Cevap: Lazer epilasyon kıllar alındıktan sonra uygulanmaz mı?

iki sene çok uzun değilmi arkadaşım. ben üç aydır yaptırıyorum ve ayda bir kez olmak üzere çokda güzel sonuç aldım... iğneli yöntemdir belki o ??
 
Geri
Üst