lazer epilasyonla sonuc alan var mi?

seerose

Daimi Üye
Üye
lazer epilasyonla sonuc alan var mi?
lazer epilasyon yaptıran varmı lazer epilasyon yaptıranlar yaptıranlar lazerli
Selam melekler,bu konuyu aradim ama tam olarak bu baslik altinda bulamadim.Umarim acilmis bir konuyu ikinciye acmiyorumdur.Benim merak ettigim lazer ile kesin sonuc alan var mi?Malesef ben koluma yaptiriyorum ve daha bir sonuc alamadim.Bunu da belirteyim ki hormon testide yaptirdim ve birsey cikmadi.Benim gibi sonuc alamayanlar varsa sonuclari paylasalim.
 
Cevap: lazer epilasyonla sonuc alan var mi?

Arkadaslar bu konuda kimse cevap yazmamis,ya herkes memnun sonuc aldi yada yaptiran yok.ben de bilmiyorum.Lazer epilasyon hakkinda deneyimlerimizi paylasalim.
 
Cevap: lazer epilasyonla sonuc alan var mi?

Cnm ben koltukaltı ve kollarıma yaptırıyorum. üçüncü seansta bitmiş görünüo.. bir ay geçti almak için hiç bişey kullanmadım henüz. gerekirse belki bir seans daha girerim.. Hatta benim kollarım da ki tüyler sarı olduğu halde çok memnun kaldım.. şimdide bacaklarıma yaptırmayı düşünüyorum. Burdaki önemli konu pahalı yere değil bilen yere yaptırmak.. o aleti ben bile kullanabiliyorum ki bunu ehil olmayan kişilerde yapıyor. dikkatli olmamız gerek... Epilasyon yaptırdığım yer arkadaşımın güzellik merkezi olduğundan birçok konuyada vakıf oldum sora sora. Epilasyona başlamadan önce mutlaka kolunuzun bir tarafına deneme atışı yaptırmanızı öneririm... cildinizin hangi dereceye ne reaksiyon vereceğinin mutlaka test edilmesi gerekio. Zira cilt reaksiyonu hemen ortaya çıkmıyor en az iki gün bekleyin bence... Ağır yanıklarla bile sonuçlanabiliyor...Direkt epilasyona başlayan yerlerden kaçının... mutlaka deneme atışı yapılması gerek sakın unutmayın...
 
arkdslar bn koltuk altı ve bıyık için lazere qidiyorum 6 seans qittm ve yok denecek kadar azaldı . aynen bnmde tüylerm qüçsüzdü bliyorsunuzki qüçsüz kıllara dha az etki ediyormuş ama ona raqmen etkisini qördüm . bi yerden 15-20 yıl sonra tekrar çıktıqnı duydm bn 16 yaşındaym ve 20 yılı dşünmem qerek =) qittiqm yere sorduqmda tüy şeklinde çıktıqnı ve rahatsızlık verecek yada qörünecek kadar çıkmacaqını söylediler ama yinede kesin bi bilqim yok tabiki =)
 
kolaltıma 3 seanstır gidiyorum. 6 seanslık parayı peşin verdim (indirimli olduğu için) 6 seans sonra sonucu yazmam gerekir.. şimdi kısım kısım azalmalar var.. tabi önemli olan seans sayısı arttıkça alınacak sonuç ve bunun dayanma süresi:baby:

bir de bıyık bölgeme başlattım geçen ay. pazartesi günü onun için de 2. seansıma gidicem.. ufak bölgelerde çıkmadı, bir kısmı da ince çıktı ya bakalım nereye kadar gidecek :)
 
bende koltukaltı ve bikini bölgeleri için gidiyorum 6.seansa girdim tüylerim seyrek ve cansız faydasını biraz gördüm ama bakalım kaçıncı seansta bitecek ve ağır ilerlemesi sinirlerimi bozuyor :S:S
 
Arkadaslar,paylasiminiz icin tesekkurler,dogrusu lazer konusunda nasil bir karar verecegimi bilmiyorum bir mucize mi,yoksa bunun bir sonu yok mu?Yaklasik bir hafta sonra tekrar bir seansa gidecegim,butun yazim tabiri caizse kilo kilo gunes kremi kullanmakla gecti,bu arada okudugun bir yazada da gunes kremleri deriyi beslerken yuzeydeki tuyleri de besleyip uzatiyormus ama derindekilere etkili degillermis.Ne yapacagim bilmiyorum,caresiz devam basladik bir kere..
 
ben çene ve bıyık için gittim ilk başlarda tüyler kendiliğinden döküldü sevindim ama sonra yine çıktılar aynısı gibi dolayısıyla dünyanın parasını verip havamı aldım çok güvenilir bir yöntem değil açıkcası.
 
ben çene ve bıyık için gittim ilk başlarda tüyler kendiliğinden döküldü sevindim ama sonra yine çıktılar aynısı gibi dolayısıyla dünyanın parasını verip havamı aldım çok güvenilir bir yöntem değil açıkcası.


kaç seans yaptırdın ki sen faydasını göremedim diyorsun merak ettim doğrusu......
 
Geri
Üst