m.m'de 1.yılım

elmalı kurabiye

Yeni Üye
Üye
m.m'de 1.yılım
melekler melekler resmi
melekler-7633.jpg




evet acısıyla tatlısıyla baharıyla kışıyla m.m'de bugün tam 1 yıl oldu :yahoo: itiraf etmeliyim ki hayatımda sanal olan hiçbir şeye inanmaz ve site vs.bişeye üye olmazdım yani işim olmaz derdim :dil:
basit bir google aramasında güzel bir mekanı keşfedeceğim hiç aklıma gelmemişti helede bu kadar bağlanacağım işte o güzel mekandayım MELEKLER MEKANI ve 1 yıl oldu benim için çok önemli çünkü herseyiyle benimsediğim dostluklarıyla,paylasımlarıyla, yardımlarıyla kendimi mutlu hissettiğim yerdeyim.
NEDEN M.M :
cevap çok basit aslında dışardan bakınca bile sıradan bir yer diyemiyorsunuz bişeeylerin farklı gittiği belli...yapmacıklıktan uzak hiçbir beklenti olmaksızın samimi ve içten...

bize bu sıcaklığı yasatan başta sadminim ve adminlerim olmak üzere tüm m.m ailesine sonsuzz tesekkürlerimi sunuyorum ....İYİKİ VARSINIZ YAŞASIN MELEKLER MEKANI :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
 
Şuan ne yazacağımı bilmeyen bir modayım canım.... 1.yılın kutlu olsun.. iyiki bende bu siteye üye olmuşum ve senin gibi bir melekle tanışmışım... Günaydın Elmalım...
 
nice yıllara canım,çok sanslıyızkı senı tanıdık , he ne kadar nikine bakıp bakıp canım hep elmalı kurabiye ceksede yinede senı sevıyorum.daha nice nice yıllara ihş.
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst