24 Ekim Günlük Burç Yorumları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
24 Ekim Günlük Burç Yorumları
24 Ekim Cumartesi haftanın ilk tatil gününde bizi neler bekliyor...Birlikte bakalım arkadaşlarım :tik:

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)


Amaçlarınız konusunda sizi harekete geçiren aynı zamanda zorlayan koşullar var. Daha fazla iş ve sorumluluk karşısında planlı olmalısınız. Biraz disiplinli olmanız halinde pek çok şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Üstlerle ilişkilerin ise üzerinizde baskı kurması söz konusu. Bununla ilgili duygusal tepkilerinizi kontrol etmeniz ve ılımlı olmanız gerekebilir.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan ? 20 Mayıs)


Artık pek çok konuda kendinizi rahat hissediyorsunuz. Eğitim hayatınıza ilişkin konulara yönelerek yeni adımlar atabilirsiniz. Özellikle daha farklı bir eğitim programı dikkatinizi çekebilir. Başkalarının düşünceleri ve yeni görüşler konusunda ise daha geniş düşünmeniz gerekiyor. Bu şekilde hayata bakış açınızdaki yenilenmelere kolay adapte olabilirsiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs ? 21 Haziran)


Ortaklaşa konular ve maddi alandaki gelişmeler öne çıkmakta. Bugün size destek verecek koşulların netleşmesini beklemeniz gerekecek. Bu nedenle maddi konularda daha ölçülü ve dikkatli olmalısınız. Sizi kısıtlayan ve engelleyen şartlar devam edecektir. Eşle olan duygusal paylaşımlar ise pek iç açıcı görünmüyor. Bu alanda daha açık olmaya çalışabilirsiniz.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran ? 22 Temmuz)


Yoğun temponuz sürmekte ve dikkatiniz ilişkiler ve ortaklıklara yönelmeye başlıyor. Özellikle eşten ya da ilişkilerden kaynaklanan bazı duygusal gerginlikleri ılımlı karşılamalısınız. Ayrıca bazı eleştiriler karşısında soğukkanlı olmanız gerekmekte. Ortaklıklarınızda ise değişiklikler yapmanız için uygun dönemde değilsiniz. Anlaşmalar yolu ile bazı engelleri aşabilirsiniz.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz ? 23 Ağustos)


Günlük işler ve düzen gerektiren konular ağırlık kazanmakta. Son derece yorucu ve ağır koşulları dikkate almanız gerekecek. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler sizi yorabilir. Organize olmak ve değişik tekniklerden yararlanmak ise size zaman kazandıracaktır. Sağlığınızı zorlayan işler nedeni ile çok daha özenli ve dikkatli olmanız lazım.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos ? 23 Eylül)


Çok iyimser ve canlı koşullara doğru ilerlemektesiniz. Duygusal alandaki gerginliklere rağmen yaratıcı konular ilginiz çekebilir. Planlı olmanız halinde bu alanda yeni şeyler ortaya koyabilirsiniz. Zira yaratıcılığınızı hayata geçirmeniz için güzel fırsatlar sizi bekliyor. Yeni hobiler ve boş zamanlarınızı doldurmak İse size yenilikler yapma şansı getirmekte.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül ? 23 Ekim)


Artık ailevi sorumluluklar ve tamamlanması gereken işleriniz var. Önceliğiniz planlı ve disiplinli davranmak olmalı. Yuvaya ait konularda daha fazla çaba göstermek zorundasınız. Bu zorunluluğun yanında, yerleşimle ilgili sorunlar sizi oldukça zorlayacaktır. Özellikle bugün kendinize dönük olmak ve zaman ayırmak bir süre sizi rahatlatabilir.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim ? 22 Kasım)


Yakınlar ve kardeşlerle ilgili konular dikkat çekmekte. Bu alanda üzerinize çok fazla sorumluluk yüklenebilir. Karamsarlıktan kaçınmak ve kararlı olmak durumundasınız. Zira eğitimle ilgili uzun vadeli planlara kafa yormanız ve ilerlemeniz gereken şartlar var. Kısa yolculukların getireceği sorunlar ise sizi planlarınızda değişiklikler yapmaya itecek

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım ? 21 Aralık)


Maddi konularınız kişisel alanda öncelik kazanıyor. Daha fazla çalışmak sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Bu günlerde paraya ilişkin sizi kısıtlayan gelişmeler ise kaynaklarınızı zorlayabilir. Daha ekonomik olmalı ve bütçenizi zorlayan harcamaları kontrol etmelisiniz. Yeni kazançlar elde etmeniz konusunda ise bazı mücadeleler öne çıkabilir

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık ? 20 Ocak)


Karışık ve endişeli geçen birkaç günün ardından Ay burcunuzda ilerlemeye başladı. Artık ne istediğinizi bilerek dikkat çeken adımlar atabilirsiniz. İş hayatı öncelikli olmak üzere kendinizi ortaya koymayı başaracaksınız. Yeni hedefleriniz size bazı mücadeleler getirse bile, başarma azminiz size destek olacaktır. Ortaklaşa maddi konular ise öncelik kazanabilir.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak ? 19 Şubat)


Gündeminiz değişmekte. İçinde bulunduğunuz koşullar sizi zorlayabilir. Geçmişle alakalı konuların getirdiği korkular ve endişeler sizi uğraştıracaktır. Gereksiz yere bunları büyütmemeli ve akışta kalmalısınız. Duygusal huzursuzluğunuz ruhsal sağlığınızı zorlayabilir. Başkaları adına yararlı uğraşlara zaman ayırmak ve manevi arayışlar size güç verebilir

Balık Su + Değişken (20 Şubat ? 20 Mart)


Artık daha hareketli bir gün söz konusu. Dostlukların ve arkadaşlıkların getireceği paylaşımlara öncelik vereceksiniz. Özellikle onların önerileri ile içinde bulunduğunuz gruplarda değişiklikler yapabilirsiniz. En çok topluma yararlı konular içinde yer almak sizi hoşnut edebilir. İş hayatından gelebilecek maddi beklentilerinizde geçici sorunlar öne çıkabilir

 
Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)


Amaçlarınız konusunda sizi harekete geçiren aynı zamanda zorlayan koşullar var. Daha fazla iş ve sorumluluk karşısında planlı olmalısınız. Biraz disiplinli olmanız halinde pek çok şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Üstlerle ilişkilerin ise üzerinizde baskı kurması söz konusu. Bununla ilgili duygusal tepkilerinizi kontrol etmeniz ve ılımlı olmanız gerekebilir.

PaSikAcığım arada bir öle bir tutuyor ki bu yorumlar kulağımı çekiyor yani. :) Disiplinli olmak zorundayım, üzerimde baskı var kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. :) Emeğine sağlık...
 
Geri
Üst