eğitim yardımlaşma bölümümüz

elmalı kurabiye

Yeni Üye
Üye
eğitim yardımlaşma bölümümüz
evet arkadaslar okumanın öğrenmenin yaşı yoktur sözüne canı gönülden katılıyorum.Biliyorumki bizim meleklerimizde eğitime çok önem veriyor ve kendilerin geliştirmek istiyorlar.
genç yaşlı evli bekar okuyan okumaya hatta okuyamayan arkadaslarım ablalarım burda sorunlarımızı sorularımızı dile getirelim yardımcı olalım bilenler bilmeyenlere anlatsın hep beraber okuyalım okutalım ne dersiniz???kpss, öss,oks,ales , ne olursa olsun gelin paylasın anlatın
burası bizim eğitim yardımlasma mekanımız olsun herkesi bekleriz




HAYDİ MELEKLER OKULAA..............:)
 
Son düzenleme:
canım ilk öncelikle eğitim bölümümüz hayırlı uğurlu olsun :)

zamanla bildiğim ve yeni öğrendiğim bilgileri paylaşmaya hazırım:)

böyle bir bölüm açtığın için sana teşekkür ediyorum:asskim:
güzel meleğim benim:d040:
 
Bu konu çok iyi düşünülmüş, matematik, geometri sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum:) güzel paylaşımlar.
 
2010 kpss sınavı tarihi

2010 yılında yapılacak kpss lisans, ortöğretim, önlisans mezunlarına yönelik olacaktır.

2010 Kpss Sınav Tarihi lisanslar için her zaman ki gibi Haziran Ayının son haftası veya Temmuz ayının ilk haftası yapılacaktır. Kpss 2009 için başvurular Mayıs ayı gibi, önlisans ortaöğretim içinse sınav eylül gibi yapılacaktır.


tek parmak havada kalır ama 5 parmak yumruk ortaya çıkarır... meleklerim gelin el ele verelim ve bilgilerimizi paylaşalım:):)
 
sınavda karşımıza çıkacak sorular:

genel yetenek

37 adet türkçe,
38 adet matematik.

genel kültür

37 adet tarih,
23 adet coğrafya,
15 adet vatandaşlık bilgisi.

toplam 150 sorudan oluşuyor.
 
ben tarihten basladım çalışmaya nede olsa bilgi sorusu çok çıkıyor gecen yıl zorlanmıştım bu yıl not tutarak çalışacagım bakalım hayırlıısı kızlar hadi herkes test kitaplarını alsın eline bir defter tutun not alarak daha ii öğreniliyor:)
 
Geri
Üst