bna bi yoL qsTerin yhaa :(

mLtm"

Yeni Üye
Üye
bna bi yoL qsTerin yhaa :(
aiLem hiç bşeye izin vermioo ya ..bn artk kndim kararLarmı vrcek yşa qLdm yaa..:grev:
 
kaç yaşındasın bilmiorum ama cnm eminim bnden büyüksündür.. ailem hiç bişeye izin vermio derken neyi kasteddin. qenelde dışarı cıkmaya arkadaşlarla fazla takılmaya izin vermezler sendedemi böle bi sorun var yoksaa televizyon izlemen müzik dinleemeni istemiolarr.. yada başka ne içinn.. örn: dışarı cıkmana izin vermiolarsa seni başkalarından korumak amaclıdır.. yhani başına bi iş gelmesin gibisinden... başka biörk tv izlemen müsade etmiyolarsa bunun sebebi okulun varsa derslerinden geri kalrsındır die olabilir.. bu tarz şeyleri bnm arkadaşlarımda cook yaşıyo.. hem sen bnce o kadarda üzülme sonucta ailen snn kötülüğünü isteemz snn mutlu olman için elinden gelenelri yaparlar.. ama şunuda biliorum ki sen gencsn ve gezip egelnmek artık ailene ihtiyac duymadıgını büyüdüqü ispat etmek istiosunn.. istersen aileni karşına al ve konuş.derdini anlat cnmm.. inş herşey istediign qibi olur ve unutmadan aramıızaa hoşgeldinn :)
 
tatlım ailene her konuda güven..inan senin için en iyisini onlar senden çok daha iyi biliyorlar... bende bundan 4-5 sene evvel çok yakınıyordum aynı sebepten dolayı ama şimdi aileleri çok rahat arkadaşlarıma bakınca şükrediyorum o halime.. bence sevinmelisin seni koruyan bi ailen var..ya olmasaydı !!!!!!!!
 
aslında bu senin yaşına bağlı:)sana göre herşeye karar verecek yaşdasın belki ama ya onlar?kendini onların yerine koy ve öyle düşün bakalım onlar ne düşünüyormuş.
 
Yasin kac bilmiyorum fakat buyukler her zaman bizden daha tecrubeliler ve bizim goremedigimiz tehlikleri gorebiliyorlar.Duygularini anliyorum,biraz komikte gelse uniye giderken bile ailemden izin almadan ve haberleri olmadan bir sey yapmazdim.Ailelerinin cocuklaranin nerede olduklarini bilmeleri cok onemli,basimaza ne gelecegi belli degil,bu bir kaza olabilir,baska bir sey olabilir.Kac yasinda olursak olalim,aileler icin cocuklari hep kucuktur,asla buyumez.
 
Geri
Üst