Lütfen yardım edin !

kadersiz kader

Yeni Üye
Üye
Lütfen yardım edin !
arkadaşlar kısa kesicem. ben deli gibi mert die birisine aşığım bunla 7 ay cıktım. ama 7 ay sonra murat die birisi yüzünden ayrıldık. mert, muratla aramda herhangi bi ilişki olduugnu snanediyodu o yüzden mert benden ayrıldı.aradn 3 ay gecti ben bunla ne konuşabildim nede görebildim. mert benim bi arkime ben kaderi hiç sewmedim dmeiş ben bunu duyunca bittim tabi sonucta merte aşığım. her nese ben bunu duyunca merte gıcıklık olsun die gittim muratla cıktım .onunlada şu anda bugün 1 ay oldu. ama dün mert le konuştum pişmanmış beni seviomuş mertlede barıştım ama hala muratlada cıkıyorum murattan ayrılıcam ama bunu ona nasıl sölücem bilmiyorum bana lütfen yardımcı olun benim amacaım kimseyi oynatmak yada aldatmakda deil. yanlış anlaşılmasın.dedigim gibi ben merti seviyorum ona deli gibi aşığım ama muratın kaLbini hiç ama hiç kırmak istemiyorum.
ayrıca murat beni sevmiyo bunuda bilerek bana yardımcı olun
cvp bekliyorum kafam cook karışıkk...
 
Cnm beni yanlis anlama ama, sen baskasini sevdigin halde, biri ile cikmissin, bu hem kendine hemde karsi tarafa saygin olmadigi anlamina geliyor.

Bu durumda acidigim bir tek kisi var oda Murat denilen sahis...

Nasil konusacagina gelince, yaptigin yanlisi acik acik diyeceksin cnm. bunun daha , kimseyi kirmak istemiyorumumu kalmamis, yeterince oyalanmis murat ztn, daha fazla zamanini isgal etme bari cocugun..

kaldiki muratla bitrmeden, mertle barisman ayri kinadigim bir durum ...

Umarim bu sana/size ders olmustur, bu gibi durumlar yani : O kiskansin diye, sevmedigim biri ile cikioyrum oyunlari , kimseye fayda etmemistir simdiye kadar...sanada etmemis gördügün gibi...

Umarim murat kardesim icinde, allah karsisina ONU GERCEKTEN seven birini cikarir..
CÜNKÜ HICBIR ALLAH YARATIGI , OYUNCAK DEGILDIR CANIM...

Saglicakla kal...
 
ablacım cook haklsıın ilk defa hayatımd aböle bir şeyle karşılaşıyorum bende böle düşünüyorum ve muarat bu yanlışı yaptııgm için kendimden cok ama cook utanıyorumm. dün muratla buluştum.muratın beni sevmeidigni adım gibi ii biliyorum. murat bana cook soguk davarnıyo bu şekilde yürümez yha ayrıllaım yada kendine ceki düzen ver dedim. oda ben böyeliym kendime ceki düzen vermem dedi bende o zman dewam etmienin bi anlamı yoq deyip ayrılmak istedigimi söledin. ama o bana biraz zaman verde kendimi düzeltiyim dedi bende tmm deidm. ayrılmak istiyorumda diyemedim.

onun bana soguk davranmasını bahane ederek ayrılmaya calışıyorum ama bu sefrde o biraz zaman diyo. ateşle oynuyorum ben şu işin altın inş cıkıcam.
 
Canim TMM ZMN VERIYORUM demiceksin iste...

SENI SEVMIYORUM diyeceksin...

hayatta herzaman acik kartlardla oyna...
Bosuna oyalama cocugu, yazik günah...
hem murata hemde merte...
acik acik konus, yürümüyor, zmn vermeme gerek yok de...
ama bence bir an önce bi an önce bitir artik, yeterinde uzamis ztn cnm...

umarim en kisa zmnda hallolur hersey..

allah yardimcin olsun..

kib :6:
 
canım seni çok iyi anlıyorum bak yapman gereken muratla kesin ve net ayrıl..bak zaten soğukmuş sana karşı..vee mert e gelince seni sevdiğini çok aşık olduğunu söylediği bi anda yumuşak bi şekilde sana bişey söylemem gerek diyip konuya gir..sen beni farkedesin yada kızıp beni kıskanasın diye böyle bişey yaptım çok pişmanım de..buğulu gözlerle tabii...zaten eğer senin pişmanlığını gerçekten görürse ve sevgisi tamsa affetmesini bilir..sonuçta sen ona inat yaptın hayal kırıklığına uğradığın bi anda..ve tatlım şunuda söyle bence..kaderi sevmiyorum lafını duydum ve onun üzerine böyle bişey yaptım.. ne olursa olsun doğruyu söyle tabiki ama işte söylerken bu şekilde yaparsan affedilmende etkili olur bende yaşadım bunu..:))))
 
bencede açık ol kırılır diye düşünme zaten öyle düşüne düşüne hep zaman kaybediyoruz ve üzülüyoruz
üzülmez merak etme unutur gider erkek değilmi başka bulur onu oyaladığını bilse daha çok üzülür
 
ey aşk sen insana neler yaptırıyosun böyle yaa merti seviyosan mertle ol murata söyle anlat böyle böyle diye anlar .kızar belki ama en azından senı dürüst biri bilir.
 
bk.ona ondan soğuduğunu artık birşey hissetmediğini söle.onu daha fazla üzmek istemediğini kalbinin hala merte ait olduğunu söle.yada onun senden ayrılmasını sağla yanında geğir tükür burnunu çek şiddetli bi şekilde vs. :)
 
Canim sen konuyu temmuzda acmissin,simdiki durum nedir?
neler olmadıki..sizin dediqiniz qibi yaptım.murattan ayrıldım ve merte herşeyi söledim. bni affetti. keşke affetmez olaydı aradan bir ay gecti gecmedi bunun facebookuna qirdm. ne qörüyüm eski sewgilisine cnm bn seni sewiyorum kaderden de ayrıldım. haftaya buluşalım mı? bn direk olarak bndan ayrıldım.ve şu an inanın nefret ediorum.aklıma bile qelmiyo.
ve asıl qelişme.... bn istanbul kaqıthane qürsel de oturuorum.sabah akşam qürselde geziorum.yine bi akşam qürselde bi parkın yanından qeciyodum. yaklaşık bi 10 kişi kadar erkek var.zatn hemen hemen hepsini tanıyorum onlarda qürselde oturyo.bnm hakkımda konuştuklarını duydum.her neyse yanıma birisi qeldi. mrb felan dha snra bna bi arkadaşım senden hoşlanıyomuş.seni 1 hafta önce qörmüş o zzamandan beri seni izliyomuş feln dedi.bnden hoşlanan kişinin adı tolqa.tolqa yanıma qeldi bn tnışmak istemediqimi söledim ama tolqayı qördm anda ona karşı garip bi duyqu hissttim.bütün qece onu düşündüm sanki aşık olmuştum. diqer gn aynı parkta oturoyodum yanıma qeldi konuştuk tanıştık.ama onunla cıkmam için bi enqel vardı çnkü bşkası ile cıkıyoddum.direk cıktıgımdan ayrıldım ve tolqa ile cıktım.ve onu deli qibi sewiorum.o kadar dürüst o kadar olqun bi insanki.hayatmda böle birisini tanımadım resmmen aşıqım tolqama..

Ama abLalar bi sorun vrki...20 yaşnda.ve şimdi askere qitti buqn askere qideli 3 gn oldu.ve bna bn seninle askerde konuşmak istemiorum.askerde sni düşünmek istemiorum.gözüm arkada kalıcak.sn burda bn orda nasıl olcaq.askerde fazla konuşmucaz ama askerden qeldiqimde herşeye dewam edicez dedi.bnse onu beklemeye kararlıyım.
bn kmseyi 15 ay beklemem ama bu tolqa qercktn diqer erkeklerdn cok ama cok farklı.inş.bni hç hayal kırıklıqına uqratmaz.uqratacaqınıda hç sannetmiyorum ona qüvenim sonsuz.. ee ablalarım ne düşünüyosunuz qelişmeler hakkında : )
 
Geri
Üst