benim için dua edermisiniz melekler

nazemel

Yeni Üye
Üye
benim için dua edermisiniz melekler
bundan iki ay önce troid bezi rahatsızlığım çıktı,ultrason çekildi ve nodül oluşmuş perşembe günü biyopsi yapılacak,iyimi yoksa kötü huylumu diye.yani kansermi,değilmi o araştırılacak inanın çok korkuyorum sürekli alaha dua ediyorum.ameliyat olma ihtimalim oldukça yüksek görünüyor,sizde benim için dua edermisiniz kızlar bu hastalıktan bir an önce şifa bulabilmem için,:hasta:hepinizi öpüyorum.
 
Canım Allah şifa versin, elinden geldiğince güçlü olmalısın. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz. Sevgili Pelinsu'nun geçen gün eklediği bir duanın Türkçesini buraya kopyalamak istiyorum:

"Ey hastalık! Sana Allah'ın izzetiyle azametiyle yüceliği ile kudreti ile gücü ile la ilahe illallah ile , Allah katında kalemin yazdıkları ve Allah'ın güç ve kudreti ile yemin veriyorum. Bu kimseyi terkedip uzaklaş..."
 
Canim Rabbim sifa versin, INSALLAH kötü huylu degildir.

Cok cok gecmis olsun...

En kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle...

:kiss:
 
Insallah kotu bir huylu degildir canim,her sey biz insanlar icin,kendini her ikisine de hazirlaki guclu olasin,dermansiz dert vermesin Rabbim,sonuc ne olursa olsun,sen guclu oldugun surece atlatacaksin,simdiden karamsarliga kapilip moralini sifirlama.Allah gostermesin,bu tur hastaliklarin ilaci moral,cok gecmis olsun.Uzulme canim dualarimiz seninle..Derdini veren,dermanini da verir.
 
inş iyi huyludur canım. ALLAH acil şifalar versin moralini yüksek tut. sonuç ne olursa olsun sakın kendini bırakma .dualarım seninle ALLAHIM önce sana sonrada acil şifa bekleyen bütün hastaları sevdiklerine bağışlasın...:kiss:
 
sağolun melekler hepinize teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve dualarınız için.verdiğiniz moral yetiyor inanın,ve bu forumu bulduğumdan bu yana daha mutluyum.aranızda olmak ayrı bir keyif veriyor kızlar hepinizi çok seviyorum.
 
derdini veren allahım inşallah şifasınıda verir sen kalbini güzel tut inşallah tez zamanda saglıgına kavuşursun
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst