off...Ne Yapacağımı Hiç Bilmiyorum...off

_YıLDıZ_

Yeni Üye
Üye
off...Ne Yapacağımı Hiç Bilmiyorum...off
biri yardım etsin lise 1'e gidiyorum ve serviste çok tatlı bir çocuğu çok beğendim ama o lise 4
ne yapacağımı bilmiyorum çok az zamanım var
 
Beni yanlis anlama tatlim ama, bence kendini derslerine versen daha ii olur :)

Yani daha lise 1'e gidiyorsun, yasin cok genc :tik:
Birak ona olan hayranligin sadece uzaktan ve masumca kalsin :)

Zamanla olacak seylerde, acele etme derim :)

Umarim bu yorumum icin kirilmazsin :kiss:
 
Evet canim,o universiteye gidecek tabii kazanirsa,senin daha okulun ve cok yolun var.Ayrica olsa bile ayri ayri sehirlerde olacaksiniz ki bu da cok zor.Zamanin cok az fakat,o kadar da az degil, arkadas olmaya calisabilirsin.Belki de senin bilmedigin bir kiz arkadasi vardir.Yasina uygun bir arkadasin olacak zamanla.
 
Eğer ona hoşlandığını söylemek istiyorsan bence ilk olarak onun yakın arkadaşlarıyla irtibata geçmelisin.. :) Bu şekilde onunla ilgili bilgi alabilirsin. :) yeterli bilgiye sahip olduğunda,onun sana uygun olup olmadığını anlarsın ve bu sayede daha mantıklı duygularına yön verirsin.. ;)
 
başlığı görünce çok önemli bişey zannettim bende.yanlış anlama küçümsemek adına demiyorum ama daha küçüksün ya,arkadaşlara katılyıorum önce okulunu düşün,gerisi zaten zamanla olur.
konuyla ilgili olarak da şunu söyleyim,çocuk senden büyükmüş (yaş farkını demiyorum,okul var falan,sen 1 o son sınıf) aranızda bişey olsa bile bu yıl biticek okulu çocuğun,üniversiteyi kazanırsa ayrılırsınız direk ileriyi düşünüp yazıyorum bunları.üzülen de sen olursun canım.ki lise sona giden birisi de (hele bu devirde) liseye yeni başlayan biriyle gönül eğlendirmek amacıyla görüşür bana kalırsa.benim de fikrim bu canım.
 
ya bende öyle düşünmedim değil ama ne biliyim aynı servisteyiz ve unutmak zor oluyor ve sanırım sizin de düşündüğünüz gibi bir sevgilisi var yani anlamıyorum bir arkadaş gibi davranıyorlar bir kol kola giriyorlar felan ama bilemiyorum sanırım ben boş hayaller çindeyim :) :(
 
arkadaşlar bir de bir şey daha danışmak istiyorum ben adını vermem doğru olurmu bilmiyorum o yüzden söylemiyorum ama bir sitede buldum onu ve acaba başka bir isimle tekrar üye olup onu ekleyip ağzını aramam çok mu acımasız olur görüşlerinize ihtiyacım var
 
Geri
Üst