Özledimmmmm

AyYuzlu

Daimi Üye
Üye
Özledimmmmm
melekler ben evlenmeden önceki hayatımı ailemi fransayı okulumu arkadaşlarımı cok özledimmmmm evlendigime pişman deilim ama özlüyorum hemde cok aklıma geldimi gözlerim doluyorrr offffffffffffffffffff
 
her insanın haytnda mutlaka büyük özlmler olur canım.ewlenrsn aileni özlersn.. okuln için başka şehire gidersn memlktni sokağnı ölzersn... eşnden sewglnden ayrı gçrdgn herhngi bi gün yne özlemine özlem katar. bu değişmz bi kuraldr. bence haytnı böle zehr etme etrfnda olan güzellklrn tadını çıkar.elnde olanı değerlndrp mutlu olmasnı bilmeli insan... sen mutlu olki etrfnda seni sewnlerde mutlu olsun....
 
yeni evlisin galiba alışana kadar insan yaşıyor bunları inşallah bir gün özlemin biter
 
Bu normal bir duygu canim,her insan bu duyguyu yasiyordur eminim,ben de ozluyorum,yeni bir hayat basliyor evlilikle birlikte.Gecmisi ozlemek,gelecegini etkilemesin.umarim sevdiklerinle en kisa zamanda gorusursun.
 
Son düzenleme:
eski hayatının mutlaka anımsayıpta özleyeceğin şeyleri olacak ama yeni hayatının güzelliğini,farklılığını ve sana getirdiklerini düşün.Eşini seviyorsan en güzel şey evlenmek bence.
 
ne güzl bişey suan eşinin yanındasın o büyük bi mutluluk bence.evet tabiki özlersin.fazla kafana takıp üzlme.zamanla alışırsın.
 
Geri
Üst