yumuşacık ipeksi eller

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
yumuşacık ipeksi eller
Gün içerisinde sürekli kullandığımız ellerimiz hava, nem, çalıştığımız iş, kullandığımız temizlik ürünleri gibi nedenlerden dolayı aşırı derecede yıpranmakta, kurumalar ve çatlamalar sonucunda kırışarak yaşlı bir görünüm kazanmaktadır.
Ellerimize uygulayacağımız küçük bakımlar sayesinde kaybettikleri yumuşaklığı ve güzelliği tekrar kazandırmamız mümkün.




Gün içerisinde ellerinizi yıkamak için kullandığınız sabunun yumuşak ve arındırıcı özellikli olmasına dikkat edin, ellerinizi sıcak su ile yıkamayın, soğuk su ile yıkanan ellerde kan dolaşımı hızlanacağından daha parlak ve genç görünecektir.
Ellerinizi kuruladığınız havlunun yumuşak olmasına özen gösterin.
Cilt tipinize uygun olarak seçtiğiniz el maskelerini kullanmadan önce mutlaka ellerinizi ılık suda bekletin, böylelikle derinin maskeyi iyice emmesini ve daha etkili olmasını sağlamış olursunuz.
Her yıkama işleminden sonra mutlaka nemlendirici krem uygulayın. Böylelikle derinizin kırışmasını ve çatlaklar oluşmasını engellemiş olursunuz.
Bulaşık yıkama işlemi sırasında mutlaka nemlendirici özelliği bulunan eldivenler kullanmaya özen gösterin. Unutmayın ki kimyasal maddeler elleriniz oldukça tahriş etmektedir.
Eller için üretilen peeling kremlerini mutlaka kullanın. Bu ürünler ellerinizde oluşan ölü hücrelerin atılmasına yardımcı olacağı için elleriniz daha parlak ve canlı gözükecektir.
 
Geri
Üst