Türkiye'nin En Güzeliymiş

HaYaL

Daimi Üye
Üye
Türkiye'nin En Güzeliymiş
gizem memiç
Bildiğimiz gibi her sene düzenleniyor bi ya da bir kaç güzellik yarışması.Önemli olan iç güzelliğidir dış güzelliği gelip geçicidir deniyor ama hiç bir yerde ben iç güzellik yarışmasına rastlamadım nedense.Varsa yoksa dış güzellik fizik,kimya,matematik....:D
Birinci seçilen kızımıza baktım da yahu eminim benim güzelim Türkiyemde bu kızdan kat be kat güzel kızlar vardır.Bu yarışmaya katılamıyorlar ya da katılmıyorlar diye kendilerinin eline su bile dökemeyecek bu bayanların ülkelerinin en güzeli seçilmesi herhalde baya bir koyuyordur onlara.Şahsen bana koyuyor.İTİRAZ EDİYORUM KARDEŞİM.4 Jüri üyesi bu kızı birinci seçmiş diye niye ülkemin en güzeli bu kız oluyormuş ki.Sizce de haksız mıyım meleklerim Allah aşkına ya.Göz var izan var yani.
Neyse işte haberimiz ve işte güzelimiz.

144534-untitled-11-8407.jpg



144541-untitled-2-6769.jpg



Miss Turkey 2010Güzellik Yarışması'nın birincisi Gizem Memiç oldu!

14 numara ile yarışan Gizem Memiç Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın birincisi oldu. Gizem Memiç ülkemizi Vietnam'da gerçekleşecek olan Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil edecek.

Yarışmada 2. olan güzel ise 9 numara ile yarışan Serenay Sarıkaya'ydı. 3.nün Döndü Şahin olduğu yarışmada 4. ise Dilay Korkmaz oldu.
Seçilen 4 güzele Miss Turkey 2009'un dört güzelinden Ebru Şam birincilik tacını, Senem Kuyucuoğlu ikincilik, Ebru Hacıbedel üçüncülük ve Begüm Yılmaz da dördüncülük tacını sahnede devretti.


gizem-memic1_640-7613.jpg
 
gerçekten çok saçma bence ben kat be kat güzelim hepsinden bundan daha önce girdiğim beş güzellik yarışmasını da birincilikle kazandım bunlar nedir ki?
 
Valla ne yalan söylim bende beğenmedi seçilen kişiyi bence çok daha hakeden güzeller vardı ama bana kalırsa hak yendi...
 
Ben daha guzelim..hehe hehh.Yarismalardaki birincileri genellikle begenmiyorum,yarismalardaki kriterler neler oluyor acaba?Sadece yuz guzelligi olmadigi kesin.
 
Geri
Üst