arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

melegim

Yeni Üye
Üye
arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?
rejim yapamıyorum
Selam arkadaşlar gerçekten ben bu kilo sorununu kafaya çok taktım ne yaptımsa kılo veremıyorum:tsk: Burda hazırlıyacağım dıyet proğramıyla belkı kendımı daha iyi motive ederim ..
Sizde benmle bırlıkte başlamak istersenız aşağıya yenı konu olarak kilonuzu yazın ve benİmle bırlıkte yazmış olduğum haftalık diyet proğramını takip edelım ve bır hafta sonunda nekadar kılo vermış İsek yazalım istersenız rejım aşamalarında kendınızı nasıl hıssetıklerıınızıde yazabılırsınız ..Haftada bir rejım programı değişecek hadı bakalım kolay gelsın hepimize:clapping:


kilom :75:18:
17.11.2008

Lahana Diyeti
lahana.jpg
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız. Özel çorba

Malzemeler: 6 adet soğan, kereviz, lahana, biber, domates, patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs. az tuz Yapılışı: Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba

2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba

3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba

4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba

5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba

6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba

7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba


evt arkadaşlar ben yarın sabah başlıyorum ::Dancing_furious:
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

melo sen eminmisin laa bu çorbanın işe yarıyacağından:hmm: bence bu saydıklarının hepsini yersen daha alısın vereceğine :becky:la beş muz dört bardak süt laa sen delirdinmi laa duba olursun haaa :becky:hem bence o kadar kiloluda değlisni sen balık etlisin boş ver rejimi helede bu rejimi hiç deneme yoksa balıkgüllerin başka bir cinsinden olursun valla karışmam :zuha: anladın sen onu kanımca :becky:benide al rejim listesine zaten hergün eriyom bari grupta olim :zuha:
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

Meleğimcim, şimdi ben rejim yapamam ;) ama sonuna kadar yanındayım ve destekçinim canım. Rejim yapamasam da listede ben de yanında yer alıyorum.

Bir de birşey demek istiyorum, bir haftada 8 kilo verirseniz başka bir haftada da 8 kilo alabilirsiniz aynı hızla, o yüzden yavaş yavaş verin ki métabolizma verdiklerini kayıp olarak algılayıp geri almaya kalkmasın. Valla öyle diyorlar... :)

Birşey daha diyeceğim; güzel yüzlü güzel kalpli insan, senin yüreğin yeter bir kere tüm güzelliklere, rejimlere diyetlere ne ihtiyacın olacak... Yine de yanındayım her zaman... :kiss:
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

yaa o kısım çok saçmaa koptum zaten :becky:şimdıı yukarda muz hariç diyor aşagıda muz ye dıyorr ben zaten kızlar muzu rejım lıstesıne alamam başka meyvayla idare ederızz desteklerınızz benı onurlandırdı güçlendırdı sağolun canlarımmm :becky:
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

valla bende 62 kiloyum zayıflamak isterim ama ne o çorbayı ne sütü içebilirim nede etle sebze yiyebilirim bunlar olmadan sadece domates ve meyveyle yapsam olmazmı yaaa
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

ben rejime ihtiyacı olmayanlardanım ama bu değilki katılanların arasında olmıcam arkadaşlar sonuna kadar sizi destekliyorum hadi kızlar biraz da tabi boğazınıza sahip çıkın ve ölçülü yiyin insanın istedikten sonra yapamayacağı birşey yoktur muz yerinede kaysı bence daha mantıklı ha bu mevsimde nerde buluruz diyenler olabilir her yerde kaysı kurutulmuşu bulunur.onla idare edin o çok daha faydalı hemde güzellik açısından kaysı çok faydalı bide bağırsak çalıştırıcıdır;)melo açtığın bölüm için canım kutlarım seni arkadaşlar bol şanslar size güzel haberlerinizi almak dileğiyle kolay gelsin;)
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

arkadaşlar bende rejim yapamıyorum ne zaman niyetlensem daha fazla acıkıyorum ama sonuna kadar sizinleyim
benim göbeğimi eritmem lazım tavsiyeleriniz bekliyorum
 
Ce: arkadaşlar benimle rejıme varmısınız?

ya sana katılamayı ısterdımama azcık daha zayıflarsam kocamın yanında bebek gıbı kalcamm...48kıloyum 4aydır evlıyım..yıyorum yıyorum yok banamısın demıo mıdem...kurt var galıba bendee...yapanlar ALLAH kolaylık versın..sıze ufak bı önerı aksam yatarken ve sabah ac karnına ılık su ve elma..inannın annem accayıp kılo verdı bu yontemle..deneyın..derımm...
 
Geri
Üst