ünlülerin güzellik sırları

Dişeps

Yeni Üye
Üye
ünlülerin güzellik sırları
ceyda düvenci ayakları ceyda düvenci ayak nur aysan ayak ivana sert güzellik sırları nur aysan ayakları
65737_0.jpg


IVANA SERT ”Haftada altı gün, ikişer saat spor yapıyorum. Ayrıca, taebo ve kick box gibi dövüş sanatı ile de ilgileniyorum. Hiç ekmek ve peynir yemem. Bunların haricinde spor yaptığım ve kalori almam gerektiği için herşeyi yerim.”


tulin_sahin_diyet_1238668512.jpg
TÜLİN ŞAHİN

”Yorucu ve zaman kaybı sırlarım yok.Ben dolabımdan asla süt eksik ürünlerini eksik etmem. Light peynirler, sütler, yoğurtların yanı sıra, her türlü sebze ve meyve, kepekli ekmek de mutfağımda mutlaka bulunur. Küçüklüğümden beri her akşam yatmadan önce bir bardak süt içerim. Günde beş çeşit meyve yerim. Kahve ve çayda şeker kullanmam. Güne çok sağlam başlayan ve akşama doğru inen bir çizgide besleniyorum. Formda kalmamın en büyük sırrı bence bu.”




43fd99397f.jpg
BENGÜ

“Düzenli yaşamaya gayret ediyorum.günde en az yedi saat uyumaya, kaliteli ve düzenli beslenmeye önem veriyorum. Uykusuz kalmamak benim için çok önemli. İzmirli olduğum için meyve-sebze ve otlar çocukluğumdan beri beslenme şeklimin bir parçası.günde mutlaka altı öğünüm vardır. Aralarda kuru meyveler, bir porsiyon meyve yada ufak ya da ufak bir kase yoğurt yerim ki, asıl öğünlere çok yüklenmeyeyim. Çoğu zaman evden çıkmadan önce çantama minik bir torba meyve atıyorum. Onun dışında bol bol su içiyorum ve haftada üç gün spor yapıyorum.”


LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C697%5CEbru%20%C5%9Eall%C4%B1%5C%C4%B1od%C4%B1d%C4%B1od.jpg


EBRU ŞALLI TAN
“Önemli olan zayıf değil, aynı zamanda sağlıklı kalabilmek.ben yıllardır aynı kilodayım. Çünkü dengeli beslenirim. Günde sekiz öğün yemek yerim ve tabii ki sporumu hiç aksatmam. Pilates favori sporum. Bedeninizin nasıl inceldiğini ve daraldığını hissedebiliyorsunuz. Onun dışında çok fazla taze sebze ve meyve yerim.yasakalarım yoktur ama hepsini ölçülü yerim”


ceyda-duvenci_resimleri_2.jpg


CEYDA DÜVENCİ
“Uykumu düzenli almaya çalışıyorum. Spor yapıyorum. Çok su içiyorum. Alkol, sigara ve asitli içecekler tüketmiyorum. Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Yeşillik ağırlıklı besleniyorum. Et olarak sadece balık yiyor, nadiren kıymalı sebze yemeklerini tercih ediyorum. Tam bir sebze canavarıyım, çikolata ise vazgeçilmezim.”


LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C401%5C%C4%B0pek%20Tanr%C4%B1yar%5CIMG_9303.jpg


İPEK TANRIYAR

“Kahvaltımı asla ihmal etmem. Yarım ekmek ve her türlü kahvaltılık itina ile yenir. Bu öğün benim hayatımı kurtarır genellikle. Çünkü evden çıkıp iş temposuna kaptırınca ,insan öğünleri ne yazık ki atlıyor. Aslında sabah-akşam iki öğün yiyorum diyebilirim. Bazen öğlen salatası yiyebiliyorum. Aralarda abur cubur hayatımda hiç yemedim, sevmem de zaten.”



LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C523%5CNur%20Aysan%20-%20%27Bihter%20olmak%20istemezdim%27%5Cpeyker%20%2813%29.jpg


NUR AYSAN
“Balık ve salata ağırlıklı beslenirim. Sabah kahvatılarını bazen kaçırıyorum ama öğlen ve akşamı aksatmıyorum. O gün set kısa geçecekse yanıma mutlaka çubuk kraker, beyaz leblebi gibi atıştırmalık şeyler alıyorum. Eğer uzun geçecekse salata ve çorba ile idare ediyorum. Spor yapıyorum ama dizi yüzünden şu sıralar vakit ayıramıyorum. Yaz aylarında bol bol yüzmeye çalışıyorum. Spor salonuna gidemiyorum diye pilates DVD’si aldım, evde kendim çalışıyorum.”
 
Geri
Üst