Acil hesabımın silinmesni istiyorum.

B

bLq-

Forum Okuru
Acil hesabımın silinmesni istiyorum.
bütün konularımın ve yazdığım mesajların daha doğrusu hesabımın silinmesini istyorum.ilgililere duyurulur..
 
Sebebi nedir bilmiyorum ama isteğinizi derhal yerine getiriyor ve üyeliğinizi iptal ediyorum. Burda bulunmak istemiyorsanız şayet, üyeliğinizin silinmesinede gerek yok, giriş yapmazsınız olur biter. Fakat yinede isteğinizi yerine getireceğim ve üyeliğinizi sileceğim. Konu demişsiniz ki pek fazla konu göremedim sizin adınıza, msjlarınız var oda bu isteğinizi belirttiğiniz istek konusunu saymazsak şayet, 20 adet... Üyeliğinizi iptal edince yazdığınız ''mesajlar'' ziyaretçi msjları gibi kalacaktır. Sizinle hiç bir bağlantısı olmayacaktır.

M.M Yönetimi - RüYaM ...
 
ruyam cok dogru bır karar vermıssın ve sebebını anlamadan dırek ıstegını yerıne getırmıssın dedıgın gıbı ıstemıyorsa gırmez olur bıter .. ben bu msjınla nekadar dogru bır mekandayım onu anladım.. her konuda guvenebılecegımız bır ortam.. ve ınsanlar..
 
Haklısın belen şunu da belirtmeliyim ki biz insanlara burda sadece forumu değil yüreğimizi de açıyoruz zaten bunu bilen biliyor Rüyam adminim gerekeni yapmış arada böyle arkadaşlar çıkıyor ve anlam veremiyorum sadece anladığım ortama huzursuzluk vermek istemeleri..Çünkü girmediği zaman zaten herhangi bir sorun kalmıyor ki..çok garip :)
 
istemiyorlarsa girmesinle ama belli silinmeden tutamayacaklar kendilerini demekki ben hergün gelmeden duramıyorum mesela alışkanlık yaptı bende
 
Geri
Üst