kıskanç mısınız meleklerim?

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
kıskanç mısınız meleklerim?
Kıskançlık bir sevgi belirtisi mi sizce?
Bence evet. Seven insan kıskanır denmesi bence tam yerinde bir laftır. Seven insan elbette kıskanacak elbette ki gözünden sakınacaktır. :kiss:
Kıskanılmamak bence sevilen birisi olarak kötü bir durum olsa gerek diye düşünüyorum hatta. Hiç kıskanmayan eşini diğer erkeklerde ya da bayanlardan anormallik gibi geliyor bana.
Çünkü insan birisini sevince onu her şeyinden sakınır kendinden bile kıskanır. Bir yere gittiklerinde ettiklerinde çevredekilerin eşine bakması ona güzel iltifatlar etmesi bunlar çok ufakları elbette tatlı şeyler.
Eşinizin bir başkasının da beğenmesi diğer hanımlar tarafından da beğeniliyor olması güzel şeyler doğrusu. İnsanı onur veriyor bir bakıma. Ne kadar güzel ya da ne kadar yakışıklı eşim var diyorsunuz.
Duygusal boyutta kıskançlık çok tatlıdır. Eşler kendilerinin kıskanıldıklarını anladıklarında bile hoşlarına gidebilir. En iyisi en güzeli orta dereceli olanıdır. Kan kusturmayanıdır elbette. Duygusal olarak iyidir ve hastır kıskançlık ama hastalık olan kıskançlık vardır ki o da bela bir durum.
Nasıl aşılır daha çözümü pek yok kişiden kişiye öyle bir değişiyor ki tam çözüm budur demek mümkün değil. Oraya gitme bura gitme benden habersiz nasıl o arkadaşınla görüşürsün neden o eteği giydin neden bu kadar açık giyiniyorsun şuranı kapat buranı ört yok onunla konuşma bununla konuşma gibi bir sürü şeyler.
Çok sıkıcı ve tutucu olanları o kadar zor zamanlar yaşatır ki size. Artık bunalırsınız yıkılırsınız bir süre sonra ilişkiden soğumaya eşinizden uzaklaşmaya başlarsınız. Evliliğiniz bitebilir durumlara gelebilir. Kıskançlık özür ile geçecek ya da giderilecek bir şey değildir.
Kız bağır çağır sonra özür dile evet yumuşak bir özür o siniri geçirir mi? Eşinizin kişilik özelliklerine bağlı ama genelde hanımlar affetmiyorlar. :küstüm:
 
walla bitanem cok güzel bir paylaşım bencede seven kıskanırr.. ben kıskanırım enişten benden daha da cok kıskanctır bu daa benim cok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim arada sırf kıskanıyorum seni demesi için bile küçük oyunlar ceviriyorum :D ..arada kacırsam da kıskanclıgı hemencikk affediyor..sevgi affedici olmak demektir?dimi yaniii... paylaşım için tşklerrr...he unutmdan şunu da diyeyimm kıskanclık sevginin göstergesidir..
 
kıskanacak bunu bellide edecek ama biyere kadar hastalık haline getirmeden kıskancacak

Saçın yüzüne değse
Telini kıskanırım
Birine söz söylesen
Dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben
Kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk allahım
Öleceğim derdimden
Sakın takma göğsüne
Gülünü kıskanırım
Seni saran kemerden
Belini kıskanırım
Deli ediyor beni
Gezinir her yerini
Okşadıkça her yerini
Elini kıskanırım

ya melişlerrr kıskanmak bölebişi olmalı nede güsel sölemiş muaazez abla..
 
benim sevgılım ben hiç kıskanç deilim hayatım abartmadiyor ama kıskancçlıktan kuduruyor.. belli etmediğini sanıyor ama yanılıyor:D aşkım benim ya kıskanıcak tabi ( kıskanmıyomuş gibi yapmasıda ayrıca işime geliyoristediğimi yaparken ben o hiç bişe yapamıor )
 
ya ben çok kıskancımdır..zaten ayrılma nedenimizin büyük bölümü bundan da kaynaklanıyodu..seven kıskanır yaa :D ama artık ben de akıllandım,nasıl davranacağımı artık daha iyi biliyorum :)
 
Kıskancımdır ama abartılı değildir kavgaya sebep olmam. Bugüne kadar 2 kişiyle çıktım biri 4 yıllıktı acayip kıskançtı kavgalarımız olurdu ama gönlümü almasını çok iyi bilirdi. 2. 4 haftalık sürdü :huhe: güliver :D kıskançtı ama belli etmemeye çalışırdı arkadaşlarından bile kıskanırdı kızlardan bile fark etmezdi :D ama tez bitti :D
 
Geri
Üst