yakacaklarmış....

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
yakacaklarmış....
öyle haberlerde geziniyordum birden tüm sinirlerim takla attı bu haberi görünce NE APTAL İNSANLAR YA neymiş efendim yakacaklarmış..



"Kur'an-ı Kerim yakma günü" girişimi!..

ABD'deki Florida eyaletindeki Gainesville kenti yönetimi, 11 Eylül saldırısını protesto etmek amacıyla "Kur'an-ı Kerim yakma günü" etkinliği düzenlemek isteyen kilisenin "açık alanda yakma" konusundaki izin talebini reddetti.

09:02 | 19 Ağustos 2010

fft16_mf787754.Jpeg
Gainesville İtfaiye Müdürü Gene Prince, kentte faaliyet gösteren "The Dove World Outreach Center" adlı kilisenin "Kur'an-ı Kerim'leri açık alanda toplu olarak yakma" yönündeki talebinin kent yangın yönetmeliği gereğince reddildiğini söyledi.
Prince, izin verilmemesine rağmen açık alanda yakma eylemi düzenlemesi durumunda kilise için cezai işlem yapılacağını kaydetti.
Söz konusu kiliseden yapılan açıklamada ise, "Gainesville kent yönetimi yakım için izin vermedi, fakat biz yine de Kur'an'ları yakacağız" denildi.
 
kuranı kerimden ne istiolarmış ya.......allah onları yaksın inş kilisenin içinde...pislikler.
 
allah belalarını versın.inşallah yakarken o atesın ıcınde bulurlar kendılerını
 
bu insanlarda saygı sevgi hicbisey kalmamıs biz elin gavurunun incilini yakıyomuyuz camilerimizde?
öyle biseye kimsenin hakkı yok!!
onlar öyle bisi yaprsa insallah kilisedeki mumlar tutusurda bicok yerleri yanar töbe yarabbım yaa.bu dunyada böyleler öbür dünyada kuran yerine 10000 kere onlar yanıcak.
 
bende bu sabah okudum etmediğim beddua kalmadı..biz onların kutsal kitaplarını yakıyormuyuz...RABBİM onları yandır dünyaya ibret olsunlar(amin)..
 
çarpılsınlar

bende bu sabah okudum etmediğim beddua kalmadı..biz onların kutsal kitaplarını yakıyormuyuz...RABBİM onları yandır dünyaya ibret olsunlar(amin)..

ne ukala insanlar var neymiş kuranı yakacaklrmış,biz onların kutsal kitabına söz ediyormuyuz. ahlaksızlar allah sizin cezanızı verir inşallah.
 
Geri
Üst