HayaT ßUGün SizLere Ne Verdi ?

K

Krizantem

Forum Okuru
HayaT ßUGün SizLere Ne Verdi ?
iyisiyle kötüsüyle... acısıyla tatlısıyla yaşadığımız hayat...
geçirdiğimiz her gün... birşeyler katmıyor mu sizlere... bazen öyle bir an geliyor ki... kafanızı çevirip bakmadığınız düşmanınızdan ya da en samimi arkadaşınızdan... ya da ya da ne biliyim işte... etrafınızdaki herkesden herşeyden... belki de bir kediden bir köpekten... birşeyler öğreniyorsunuz...hiçbirşey yapmasanız da o günü boşa geçirdiğinizi düşünseniz de... birşeyi muhakkak aşılıyor size o boşa geçirdiğinizi düşündüğünüz gün bile... hadi itiraf edin... bugün size neyi aşina etti...kimin gerçek yüzünü gösterdi... ya da kimin umduğunuz gibi olmadığını gördünüz...kimi neyi ???

hayat bugün size aşk mı verdi?.... hayat size bugün para mı verdi?..hayat size bugün acı mı verdi?.....hayat size bugün dostluk mu verdi?.......hayat size bugün gözyaşı mı verdi?....hayat size bugün kalp kırıklığı mı verdi?....



Haydi meLekLerim Bizde burada Paylaşalım ..

Hayat Bugün bize Ne verdi ?



 
bugün orucluydum ve bir bardak suyun benim icin ne kadar değerli olduğunu ayrıca sevdiğim kisininde benim icin cok şey ifade ettiğini birkez daha gösterdi ve bugünde bana onu verdi.bakalım yarın ve ondan sonraki günlerde ihtiyac duyduğum herseyi bana verebilecekmi?
 
Geri
Üst