Kaju fıstığın faydaları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kaju fıstığın faydaları
kaju fıstığının faydaları kaju faydaları fıstığın kajunun kajunun yararları
Çerez çeşitlerinden benimde severek yediğim kaju fıstığın faydaları hakkında sizlere merak ettiğiniz bilgileri sunuyorum
kaju-fistik1-7104.jpg

Kajuyla ilgili araştırma yapan uzmanlar kajunun bağışıklık sistemini güçlendiriyor büyüme ve gelişmeyede yardımcı oluyor .

Kajunun Yararları: İçerdiği minerallerden magnezyum kemik ve sinir dokusunu besler, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenliyor. Kansızlığın önemli rahatsızlıklara yol açtığı hamile ve çocuklarda D vitamini içeriği ile eksikliği giderip, kemikleri ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Özellikle gebelikte takviyesi gereken demir mineralini içeriyor. Yine içerdiği selenyum ile vücudu çeşitli hastalıklardan koruyup, şeker hastalığının gelişimini engelleyip kansere karşı direnci artırıyor.
 
bende ayila bayila yiyorum bauen abartmamak icin kendimi zor tutuyorummm. hamilelere bukadar faydali oldugunu bilmiyordum süpermis :)
 
Bu arada bu fıstığın fabrikasında çalışan işçilere fıstığı yeme yasağı var on binlerce işcinin birer adet bu fıstıktan yediğini düşünsenize arkadaşlarım :D
 
Geri
Üst