çikolata karamel saç rengi

SummeRose

Banned
çikolata karamel saç rengi
karamel saç rengi çikolata saç rengi çikolata renkleri karamel
Sevgili arkadaşlar buğday tenli insanlara ençok yakışan saç rengi çikolata karamel bakın göz gezdirin kendinize yakışanı deneyin..

Şimdi sizlere bir galeri oluşturuyorum. Genelde açık tenli kadınlara daha çok yakışıyor ama Jennifer Lopez gibi hafif esmer tenli olanlarda da güzel görüldüğünü söyleyebilirim. Ama her halukarda esmer yerine buğday ve açık renge sahip tenli kadınlarımız bunu kullanabilirler. Bir kaç büyük resmi atayım da kızlar kendiniz karar verin isterseniz. Saç Modelleri Galerimizi de inceleyin olur mu ?
[photo="large"]1006[/photo] [photo="large"]1015[/photo]
Sizlere oluşturacağım görsel galeriden dilediğiniz resme tıklayarak galeri halinde büyük şekilde resimlerimizi görebilir ve gezebilirsiniz. Bu konuda yorumlarınızı da merak ediyorum kızlar. Hadi bakalım. Yaşasın Çikolata Karamel Saç Rengi Modelleri :)

Çikolata Karamel Saç Modelleri Resim Galerimiz ( Küçük resimlere tıklayarak büyük halde görün )
[photo="small"]1014[/photo] [photo="small"]1015[/photo] [photo="small"]1016[/photo] [photo="small"]1017[/photo] [photo="small"]1005[/photo] [photo="small"]1007[/photo] [photo="small"]1008[/photo] [photo="small"]1009[/photo] [photo="small"]1010[/photo] [photo="small"]1011[/photo]

Yukarıdaki galeride yer alan karamel rengi saçlar konusunu beğendi iseniz ve bir şekilde inceliyor iseniz kızlar, mutlaka aşağıdaki konu başlıkları da dikkatinizi çekebilir. İncelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
[album=medium]52[/album][album=medium]50[/album][album=medium]49[/album][album=medium]47[/album][album=medium]46[/album]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
images
tek kelimeyleee buuu yaaa buuu işteeee bayılıyorum bunaaa...ellerine saglık canım...
 
Geri
Üst