sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?

gamselim

Mekanın en şık Meleği
Üye
sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?
ayrılan erkek ne yapar erkekler ayrıldıktan sonra ne yapar ayrılıp pişman olmak ayrıldıktan sonra erkekler ayrılıp pişman olanlar
allahh hiçç hiç kimsye göstermesin meleklerim ayrılıgı ...
sevgilinizden ayrıldıgınızda fark edilen şey nedir meleklerim ??
 
ilk dakikalarda pişmanlık duyarsın onda hata olsada kendinde ararsın ve kucuk bi eksik yanını kocaman hata gibi görüp aslında sorun benmisim onu bu hale getirdm diye düsünür üzüntüden ağlarsın değerini anlarsın aramak konusmak hatta sarılıp öpmek istersin ama cocuk oyuncağı değildir bu coktan bitmiştir.dönüşü vardır ama dakikasında dönmek iliskiyi kukladan baska birşeye dönüştürmez.aradan saatler geçer vs. saatler geçer ona ait bişeyler görürsün internette telefonda yada birinden birşey duyarsın icini kıskanclık kaplar mesaj atmak istersin oda atmaz ama ondan da msj beklersin .beklersin ama atmazzz ve dayanamayıp sen atarsın aradan 20 dakika gecince belki cevap verir belkide hiç vermez.sen değerini anlamıssındır ama o gitmiştir belkide...yada sonu mutluda bitebilir mutsuzda..
 
allahh hiçç hiç kimsye göstermesin meleklerim ayrılıgı ...
sevgilinizden ayrıldıgınızda fark edilen şey nedir meleklerim ??
aminn gamzemm :18: içim paramparça olsada inkar etmeye çalışsamda ona kızamadığımı ona ait olduğumu onsuzken bile onunla yaşadığımı farkettim en zoru da bu galiba :18:
 
kendimi fark ederim, ne olursa olsun ne biterse bitsin yine kendimle kaldığımı bilirdim bu sayede bu yüzden üzülmezdim , üzmezdim.
 
ilk zamanlar pişmanlik la kararlılık arasinda kalırım sonra bir daha bu ayrılık kararini alma nedenimi düşünürüm ve gercekten hep mantıklı sebeplerden dolayı ayrıldım o yüzden hayatımda önümdeki bir engeli kaldırmiş gibi hissederim .. harcadığım vakite üzülürüm .
 
genelde Allah ım ben ne kadar aptal mışım derdim...çünkü beraberken göremediğin şeyleri ayrılınca görebiliyosun
 
bütün sucu kendinde ararsin pisman olursun ama bir süre gecdikden sonra kendini sucsuz görür sevdigini suclarsin.hersey yalan olur özlersin ulasamazsin kahrolursun onsuz yapamazsin özlerrsin..hersey yaparsin ama görmez aci cekersin anlamaz..boslukda hissedersin kendini hersey anlamsiz olur
 
Geri
Üst