Önemli dualar..

üni-melek

Yeni Üye
Üye
Önemli dualar..
önemli dualar alacağını tahsil etmek için dua melekler mekanı dualar alacaklı duası alacakların tahsili için dua
Şirkten korunma duası
(Bismillahirrahmanirrahim,
Allahahumme inni euzü bike,min en üşrike bike şey'en ve ana a'lemü ve estağfirüke lima la a'lemü.
Allahumme inni asbahtü üşhüdike ve üşhidü hamelete arşike ve cemii halkike bi enneke entellahu la ilahe alla ente vahdeke la şerikeleke,estağfirüke ve etubü ileyke ve eşhedü enne Muhammeden abdüke ve Resulüke.)anlamı:''Allah'ım,herhangi bir şekilde şirk koşmaktan sana sığınırım.ben bilirim ve istiğfar ederim.bilmeyerek yaptığım hatalardan da Sana sığınırım.Sana şehadet ederek sabahladım.Arşını yüklenenlere ve bütün mahlukatına şehadet ederim ki Sen Allah'sın.Senden başka ilah yoktur.Ancak sen varsın.Teksin,şerikin yoktur.Senden mağfiret taleb ederim.Sana rucu ederim. Ve şehadet ederim ki ,Muhammed Senin kulun ve Resulundür.
İmanı muhafaza duası
(Bismillahirrahmanirrahim,
Allahumme sellimna ve sellim dinena vela teslüb vakten-nezği imanena,vela tusallit aleyna men la yehafüke vela yerhamna.Verzukna hayreddünya vel ahireti inneke ala külli sey'in kadir.
Sığınma duası
(Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme inni euzübike min kalbin la yahşeu ve min duain la yusmeu ve min nefsin la teşbeu ve min ilmin la yenfeu,euzübike min haülail erbei.)Anlamı: .Allah'ım,korkmayan kalbden,kabul olunmayan duadan,doymayan nefisten,fayda vermeyen ilimden sana sığınırım,bu dört şeyden Sana siğinırım.
 
hepsi çok güzel en önemlisde sığınma duası canım allahıma sığınıyorum
 
Evet canım dua bizi Allah'a daha da yaklaştırır..sığınacak baska bir yer aramak yanliş zaten demi....
 
amin canım Allah bizi her tür lü kötülükten esirgesin
cocukwc3.jpg
 
Geri
Üst