seni çok özledim anne

üni-melek

Yeni Üye
Üye
seni çok özledim anne
anne seni cok özledim seni çok özledim annem cok anne
SENİ ÖZLEDİM ANNE

Bugün yanımda olmalıydın. Aynı yatakta aynı yastıkta birlikte uyumalıydık.

Ben üşüyorum anne içimde sımsıkı bir özlemdir esiyor öyle soğuk öyle siyahlardan kabus gibi üstüme çöküyor

Sen yalnız değilsin biliyorum. Elini uzatsan dokunacağım. Konuşsan duyacağım hele baksan bil ki güleceğim anne...

Bugün yanımda olmalıydın.Oynaşırdık mavi mavi üleşirdik ekmeğimizi omuz omuza.Adidir bu yalnızlık biliyor musun..Bu sensizlik yüreğime iniyor.

Sen aç değilsin biliyorum. Dokunsan ruhuma büyüyeceğim okşasan saçlarımı süsleneceğim hele öpsen yanaklarımı papatyalar açacağım anne...

Bugün yanımda olmalıydın. Loş sokaklardan önlüğümü kalemimi kitaplarımı toplardım yalandır bu aydınlık biliyor musun? Sen olmadan karanlıklar boynumu büküyor.

Sen okulsuz değilsin biliyorum. Elime kitabı versen okuyacağım. Okula götürsen doktor olacağım
Hele doktor olsam sen ölmeyecektin anne..

Bugün yanımda olmalıydın. Gece korkulu rüyalarımı geçerdim. Çığlıklarımı içime atardım. Bu kâbusu biliyor musun? Her gece yatağıma giriyor.

Senin kâbusun yok biliyorum. Bir ninni söylesen mışıl mışıl uyuyacağım. Yanıma uzansan ısınacağım hele yatağımda kalsan renkli rüya neymiş o zaman anlayacağım anne.

Bugün yanımda olmalıydın. Bu sabah erkenden elini öper başıma koyardım. Sen de bayramlığımı verirdin. Şu elalemin elini öpmek nedir biliyor musun? Verdiğin onuruma dokunuyor.

Senin her günün bayram biliyorum. Bana bayram kıyafeti alsan çocuk olacağım. Saçlarımı tarasan yakışıklı olacağım hele giydirip bayramlaşmaya beni salsan bayram olduğunu hatırlayacağım anne.

Bugün yanımda olmalıydın. Yâd eller yüzüme inmezdi gözlerimden gözyaşlarım da. Şu senin olmayan elin ağırlığını biliyor musun?. Yüreğimi yakıyor.

Sen dayak yemezsin biliyorum. Bana teselli versen dayanacağım. Benimle olursan kapılarda kalmayacağım hele yanına çağırsan koşa koşa geleceğim anne.

Bugün yanımda olmalıydın. Soğukta kapıda kalmanın çocukların arasından dışlanmanın dayanılmazlığını biliyor musun? Benim çaresizliğimi anlatıyor.

Sen hiç dışlanmadın biliyorum. Şöyle bana görünsen yürekli olacağım. Yanıma gelsen başımı dik tutacağım hele bana oğlum dersen hiç çaresiz kalmayacağım anne.
Bugün yanımda olmalıydın. Başımın ucunda ilacımı vermeliydin. Hastayken yanımda olamamak nedir bilir misin? Zehirdir damarımda dolaşıyor.

Sen hasta değilsin biliyorum. Beni kucağına alsan iyileşeceğim. Başımı okşasan yağmur olup yağacağım hele alnımı öpsen kalkıp oynayacağım anne.

Bugün yanımda olmalıydın. Oynamalıydın zılgıtlarını herkese duyurmalıydın. Ah anne ahh düğünümün halayında seni görememek nedir bilir misin? Yığılmış hüzündür gerdeğime giriyor.

Senin düğünün olmaz biliyorum. Kaçamaktan düğünüme gelsen seninle el ele oynayacağım. Halay havasına katılsan coşacağım hele halayın başını çeksen peşinden koşacağım anne.

Bugün yanımda olmalıydın. Elimden tutup başımı kucağına almalıydın.

Sıcaklığını arıyorum. Tatlı gülüşünü arıyorum. Tüm bunları hissedememek nedir biliyor musun? Beni, ben yaşarken öldürüyor.

SENİ ÖZLEDİM ANNE.

Annemmm seni çokk seviyorum ..hep rüyalarıma gel lütfen annee beni yalnız bırakma ..seninle benim köşemiz olsun burası anne ..
Okulda arkadaslarım bazen annelerinden şikayet ediyorlar keske basımda olmasaydı her şeyime karısıyor diyorlar. ben o kadar üzülüyorum ki anne kimseye söylemedim benim annem yasamıyor diye.yasasaydın da herseyime karıssaydın ,kızsaydın bana, hiç gücenmezdim anne ..Allah seni erken aldı yanımdan ama olsun anne inanıyorum kavusacağız bir gün .Allah'ım mekanını cennet etsin anne seni sadece resimlerde görüyorum.hatırlamıyorum sana söz veriyorum annemm seni üzecek hiç birsey yapmıyorum asla yapmam her zaman dualarımdasın annemm seni cokk özlüyorum ..
Bayram geldi yine anne içim buruk her zamanki gibi gözlerim gülüyor ama içim yanıyor anne.. yanımda olsaydın ne kadar isterdim bunu anne ..bayramın mübarek olsun annemm..
 
cok gùzel bir yazı annemi uzun zamandir gôrmedim ve okurken agladim.Seni cok seviyorum annecim cok uzaktayim ama hep kalbimdesin
 
annemi 6 yıl önce kaybettim..onu çok özlüyorum.alışırsın derlerya alışılmıyor ki:yokluğuna....her gün daha fazla artıyor insanın özlemi.bi görsem diyorsun rüyamda da olsa bi görsem.emeğine sağlık çok duygu yüklü bir paylaşım
 
annemi 6 yıl önce kaybettim..onu çok özlüyorum.alışırsın derlerya alışılmıyor ki:yokluğuna....her gün daha fazla artıyor insanın özlemi.bi görsem diyorsun rüyamda da olsa bi görsem.emeğine sağlık çok duygu yüklü bir paylaşım
canım sende benim gibisin annesizliğin ne demek olduğunu biliyorsun zor cok zor ama katlanıyoruz hayat buymus alışmak gerekiyomus sevdiklerimiz her zaman olmuyo bizimle.sevgiler
 
annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senii çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoooooooooooooruuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
 
Geri
Üst