Siz evlilik hazırlaklarına başlarken,Aşk toplamış bavulu valize hadi bana eyvallah de

AuSSie-AnGeL

Daimi Üye
Üye
Siz evlilik hazırlaklarına başlarken,Aşk toplamış bavulu valize hadi bana eyvallah de
valiz toplama oyunları valiz oyunları bavul toplama
Herşey nede güzel başlamıştı oysa... Aşk.. Heryer aşk kokmaktaydı... Zaman ... zaman geçtikçe bak bakalım evlilik ne hale gelmiş... Evlilik girince araya aşk toplanmaya başlamış... Evliliğin oldugu yerde neden aşk bitmekte.. İŞşte gerçekle espiri karışımı ile çok güzel anlatılmış...
hhhhhhts-8281.gif


Siz evlilik hazırlaklarına başlarken,Aşk toplamış bavulu valize hadi bana eyvallah demeye başlamıştır bile..Neden mi?

İlk günlerde işe giderken dudaktan alınan öpücükler yerini önce yanağa,sonra uzaktan mucuk mucuklara bırakır.Finale doğru kapıyı çarpıp çıkmalar başlar.

Flört ederken buluşmaya traş olup parfüm kokuları içinde gelen adam,evlendikten sonra eğer ogün dışarıya çıkmayacaksa "Suratım dinlensin"deyip sakalı ve pijamalarıyla oturur karşınızda.

Ya bayanlar saçlar dağınık veya alalade toplanmış,üzerinde çamaşır suyu ve binimum temizlik maddeleri lekesi bulunan eşofmanla dolaşır bütün gün evde.

İlk günlerde dibini tüutturduğunuz yemeği bayıla bayıla yiyen adama artık üstüne kuş kondursanız beğendiremezsiniz yemeklerinizi.annesinin yemeklerine asla benzemez.
Gün içinde başka kadınların yanında çekmekten helak oldukları göbekleri sizin yanınızda açıp kaşımaya başlarlar.


ilk yıllarda tanıştığınız bakıştığınız gün diyerek neredeyse hergün kutladığınız yıldönümleri,evlilik yıldönümlerini bile unutturur.
cicim aylarında sizinle buluşmak için kaytarılan işler,erken biten toplantıların süreleri uzar,mevcut toplantılara yenileri eklenir.
Bigudi ve güzellik maskesini söylemeye gerek yok onlarsız evli bir kadın düşünülemez bile..


Kadınlar hiç aşağı kalmazlar nedense nerdeyse ağdalarını eşlerinin yanında yapmaya başlarlar,belkide yapıyorlardır
İlk günler el yıkanırken bile kitlenen banyo kapısı sonraları def-i hacet sırasında bile ardına kadar açık bırakılır:))(Abarttım heralde)
Eşleriniz sizi her geçen gün daha çok sever!ve artık gaz çıkarmak için bile yanınızdan bir saniye bile ayrılmaya bile göze alamazlar..
İlk günlerde horlamalar ninni gibi gelir,sonra yastığını alan başka odaya kaçar.
Flört döneminde kendini beğendirmek için uğraşan kadınlar,evlendikten sonra kocalarının uzun saçtan hoşlandığını bile bile ısrarla ve inatla kısacık kestirirler saçlarını..
ilk günlerde öhö deseniz sizi neredeyse aciel servise götürecek eşleriniz,artık hastalıktan yerlere yatsanız"Bir aspirin al bişeyin kalmaz"demeye başlarlar.
ilk günler ele ele yapılan romantik gezileryerini market reyonları arasında tekerlikli araba eşliğinde gidip gelmelere bırakır.
Ve bu hengame içerisinde bakarsınız aşk "Bana müsade "deyip gitmiş. Nedersiniz çok mu abattım?
Şekerim; Bizim düşünün bakiim evliliğiniz neler değişmiş hı?
 
CAnım bu her evlilik için geçerli değil ama zaman bazı şeylerin değişmesine sebeb olmaktaa... İlk evlenildigigibi kalmıyor insanlar bu erkekler içinde gecerli kadınlar içinde....
Benim evliligimi soracak olursan 2 ay sonra 3 yıl olacak hala ilk gunki gibiyiz cunku iş nedeniyle sık ayrılıklarımız oldugundan ilk gunki heycanımızı koruduk.. artı şimdide askere gittiiki buda askımızı tazelememize neden oldu..... Askı hayatta tutmak ellerimizde.... Evlilikltende korkma yasını bilmiiyorum amaa evlilik karsılıklı yasandıktan sonra cok guzel bir olgu..
 
canım 23 yasnndayım nısanlım 2 bılmıyorum bu yazıyı okuduktan sonra zaen onunla aksam konustum yapmaması gereken seylerı :D odaa tmm askım dedı :D
 
ya bence ciftlere karaktere baglı bunlar görücü usuluyle evlenen birbirini sevmeyen ciftler bile daha snra yıllar gectiktensonra sırılsıklam asık oalbiliyolarlar en basit dizileri örnek verebilirim
1-zoraki koca :D
2-sıla
ve pek cok dzi :D
 
3 yıl olaylı zorluklarla yaşanan bi aşktan sonra aşık ola ola ewlendik şu an 4.5 aylık evliyiz we geneliyle karşılastım canım gaz çıkarma göbek kaşıma gbi şeyler dışında şunu bilir şunu söylerim aşkı bitirmek isteyen ewlenir....
 
Geri
Üst