Maya maskesi bütün vücuda faydalı

Young bride

Banned
Maya maskesi bütün vücuda faydalı
maya maskesi maya maskesı saça sürmek saça maskesi kullananlar
Maya maskesini yüzümüz, saçlarımız, ellerimiz kısacası tüm vücudumuzda kullanabiliriz.Vücut ve yüzümüz için maya maskesi nasıl yapılır?2 çorba kaşığı yaş mayayı bir kâseye koyup 1 çorba kaşığı ılık su ilave Maya maskesini yüzümüz, saçlarımız, ellerimiz kısacası tüm vücudumuzda kullanabiliriz.
Vücut ve yüzümüz için maya maskesi nasıl yapılır?
2 çorba kaşığı yaş mayayı bir kâseye koyup 1 çorba kaşığı ılık su ilave edin krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Daha sonra göz ve dudak çevireniz hariç tüm cildinize sürün. 10 dakika bekledikten sonra önce ılık sonra soğuk su ile durulayın.
Bu karışımı 20’li yaslarda ayda bir, 30’lu yaşlarda 15 günde bir, 40’lı yaşlarda haftada bir, 50’li yaşlarda ise haftada iki ya da üç kez uygulayın.

Saçlar: Maya saçların dökülmesini önlüyor. Dört çorba kaşığı toz mayayı bir bardak ılık su ile eritin. Eritmiş olduğunuz mayayı saç diplerinize sürün ve birkaç dakika bekledikten sonra bol su ile durulayın.
Eller: Maya elleriniz içinde çok faydalıdır. Yatmadan önce bir fincan sütün içine bir tatlı kaşığı maya ilave edip eritin. Yapmış olduğunuz karışımı ellerinize masaj yaparak yedirin. 10 dakika bekledikten sonra, ılık su ile yıkayın. Umarım işinize yarar meleklerim..:tik:
 
Geri
Üst