Erkeklere Bir Şey Yaptırmanın Doğru Zamanı Varmış!

zuzumm_

Daimi Üye
Üye
Erkeklere Bir Şey Yaptırmanın Doğru Zamanı Varmış!
Araştırmaya göre kadınlar erkeklere isteklerini akşam saat altıda iletmeli. Erkeklere bir şey yaptırmak için en kötü vakit ise öğleden sonra 3.
Araştırmaya göre bunun sebebi kadının bir münakaşayı kazanmasının en muhtemel olduğu saatin akşam 6 olmasından kaynaklanıyor.
İlaç şirketi Pharma'nın desteklediği uzmanlar tarafından yapılan araştırma hislerin gündelik yaşamın seyri içinde doğal olarak zirve yaptığı zamanlar göz önüne alınarak gerçekleştirildi. Erkeklerin bu yükseliş anlarında kadınların istediklerini yerine getirmelerinin daha olası olduğu belirlendi.
Doğal biyoritim konusunda uzman ve psikoterapist Evie Bentley "Her biyoritim döngüsü hangi hormonların ve ne kadar hormonun vücut fonksiyonunu dengelemek üzere kullanılacağını kontrol eden beyin tarafından düzenlenir. Bir insanın fiziksel zihinsel ve duygusal olarak nasıl hissettiği büyük ölçüde biyoritimleri sonucunda şekillenir" diyor.
Öte yandan 1000 kişinin katıldığı bir ankete göre bir şey istemek için en iyi zamanın günün ilk saatlerinden ziyade öğleden sonra 1 olduğu ifade edildi. Katılımcıların yüzde 86'sı ruh hallerindeki düzenli yükselişler ve düşüşlerin farkında olduklarını da kaydetti.
 
Geri
Üst