bu soruma kim yardımcı olabilir?

DAMLA

Yeni Üye
Üye
bu soruma kim yardımcı olabilir?
seviyorum hemde çook seviyorum deli olacam ya içim içime sığmıyor.kafayı yemekten korkuyorum bunu rahatlatmaya yardımcı herhangi bişi varmı?:18:
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

Canım benim, şimdi ne söylesem diye düşünüyorum ama herşeyden önce bu sevgi hakkında çok az şey biliyorum. Birlikte olduğun biri mi bu sevgi duyduğun kişi, yoksa haberi mi yok sevginden...

Hangisi olursa olsun, sevgi güzel birşey, ancak kendine zarar gelmediği sürece. Kısacık hayatımızda bizi üzecek derecede sıkıntılara girmek, hem de kendi kendimize sadece yorar bizi.

Biraz daha bilgi verirsen belki daha rahat yardımcı olabiliriz, şu anda çok afaki konuşuyorum. Ne desem biraz havada kalıyor. Çünkü istediğin birşey mi, elinde mi değil bilemiyorum canım.

Ben sadece daha az düşünmek, kafamı rahatlatmak istiyorum diyorsan eğer, kendini meşgul edecek birşeyler bulacaksın, kitap okuyacaksın, birşeyler yazacaksın, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçireceksin. Kendinle kaldığın her an tek meşgalen sevgin olur çünkü...

Umarım dilediğin gibi devam eder yaşamın. Herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim canım, sevgilerimle...
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

merhaba bilgegökçen;
ben evliyim eşimi çok seviyorum.elimde değil ya her an her dakika onunla konuşmak ve her an yanında olmak istyrm.
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

merhaba bilgegökçen;
ben evliyim eşimi çok seviyorum.elimde değil ya her an her dakika onunla konuşmak ve her an yanında olmak istyrm.

Evet, bu bilgiler olayın gidişatını tamamen değiştirdi işte, ilk mesajını okuyunca ben umutsuz ve karşılıksız bir aşk sanmıştım bunu :)

Öncelikle şunu söyleyeyim, bu denli sevip de kavuşamayanlar olduğundan çok şanslı bir insansın bunu unutma. Ne güzel, sevmişsin ve sevdiğin insan da senin hayatında artık; herşeyden öte senin kocan olmuş. Ne mutlu sana.

Allah nazarlardan saklasın canım, sevginiz daim olsun, hep böyle olun yıllar geçse de, sevginizden hiçbir şey azalmasın inşallah.

Gelgelelim her an yanında olma ihtiyacına... Fikrini ne kadar değiştirir bilemem ama bence bu çok büyük bir problem veya dert değil, ne güzel onu beklemek ve özlemek de ayrı bir kuvvettir evlilikte. Geleceğini ve ne zaman geleceğini bilerek beklemek kadar güzeli var mı Damlacım ya...

Eğer seni yoruyorsa bu duyguların yoğunluğu; ilk mesajımda yazdığım üzere, kendine bir takım meşgaleler bulmanda fayda var diye düşünüyorum. Sürekli onu düşünmektense, kendin için de birşeyler yapabilirsin. Bir etkinlik olabilir, sosyal bir aktivite olabilir, bir kurs olabilir, arkadaşlarla yapılan bir şeyler olabilir.

Bu duygu yoğunluğunu dengede tutmanın (dengede tutmanın diyorum, engellemenin bir yolu yok bence;) ) en iyi yöntemi kendin için birşeyler yapabilmek, eğer okuyorsan veya çalışıyorsan daha şanslı olursun. Eğer evhanımıysan da kendini geliştirecek bir takım işler yapabilirsin. Neye ilgi duyuyorsan, neye yeteneğin varsa bunlarla uğraşabilirsin. Hem kafan dağılır, hem de ileride işine yarayacak kazanımlar elde edersin.

Tekrar sevgi ve mutluluk dileklerimle canım...
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

çok teşekkür ederim saol allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın ve benim içinde daim etsin...
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

ne mutlu sana ki sevip sevilip ve sevdiğine sahip olmuşsun.bence gerisini hiç düşünme sev sevebildiğin kadar sevmek şu dünyada ki en güzel en masum şeydir.dilerimki hep severe vede sevilirsin sevmeyi dert etme vede unutma her insanın bir sevgi yaşayışı vardır ben eminim ki eşinde seni en az senin kadar seviyordur :nod:

dilerim ki bir ömür boyu SEVGİYLE kal sevgi senin en iyi ve en vefalı dostun olsun arkadaşım :)
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

damla sen aynı bensın..kı tahmın edıyorum esın sana bukadar ustune dusmemenı soyluyordur.ayrı kaldıgında zorlancagındAN BAHSEDIYORDUR..bende aynı durumdaydım.ben esımle 3.5yıl sadece telefondan konusup evlendım.ınanmazsın bu zman içinde sadece 7gun gordum..ben kafayı yeme durumuna geldım.sımdı 6.ayımıza gırdım..ılk aylar yanımdan ayrılmasın dıe ne dualar edıyordum..iş nedenıyle uzun sure evdeydı..işine basladıgında öle bı zorluk cektım kı anlatmam..zaıflamamı ıstersen bunalmalar mı ıstersen.kendımı yalnız korkuluk gıbı hıssedıyordum..sen bence içinden devamlı onunlaymıssın gıbı dusun.ben böyle yapayapa kendımı yatıstırdım..ve suan eskısınden ıyım..suanda öleyım onu okadar coook sevıyorum kı,onun için yapamayacagım sey yok..bu klasık bı soz ama.ben gercekten delı gıbı ÖLÜMÜNE SEVDİM VE SEVIYORUM..bu olay senın içinde yatısmalı..ben cektım sen cekme..ınan bana guzel melek..
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

canım dana çok gençsin ve anladığım kadarıylada yeni evlisin ..ve yine anladığım kadarıylada çocukta yok daha..ama inan duyguların bana göre çok normal ama zamanla zaten o kadar çok kafanı ve vaktini alacak öyle çok şeyler olacakki hayatında..inan gün gelecek sevgiden söz edecek vakit bile bulamıcak zamanlarınız olacaktır...ne mutlu sanaki sevdiğin bir insanla evlenmiş ve mutluyum diyorsun Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu devam ettirsin canım..
 
Ce: bu soruma kim yardımcı olabilir?

slm melek aynısı bendede vardı hatta ben çok hasta oldum bu yüzden o yüzden kafana takma canım sevmek çok güzel bunun sebebe şu onun sana gösterdii ilgi ve alakayı kimsede görememişsindir ve delicesine bağlnmısındır onsuz yaşayamayacağın korkuları sarmıştır içine bende böyleydim geçer canım merak etme bebek olana kadar ama bu arada kendine hobiler edin canım inan seni rahatlatır
 
Son düzenleme:
Geri
Üst