yardımınıza ihtiyacım var?

gülçin_1

Hamiş Melek
yardımınıza ihtiyacım var?
gebeliğimde problem mi var?

arkadaşlar bana akıl verin lütfen.benim sat tarihim 9 aralık.ama gebelik şüphesiyle bugün doktora gittim beta hcg değeri 1113 çıktı.doktor ultrasonla baktı kese göremedi.duyduğum kadarıyla 1500 olmadan kese görülmezmiş. sizce doğrumu bu? benim durumum ne şimdi_?üstüne falanmı gördüm acaba?çünkü daha adetim bile gecikmedi ?
 
Son düzenleme:
canım 1500 lerde grünmesi lazım bu yarın bi daha test yptır eğer elindeki değer iki gün içinde ikiye katladıysa sorun yoktur ve bi kaç güne kadar görünmesi gerekir dr ne dedi?
 
doktor hcg değerimi bilmiyordu ultrasonda bakarken.göremeyince kan istedi ama çok geç vereceklerini söyleyince bende özel hastaneye gidip orda yaptırdım.1113 çıktı.elimde tam bir ay önceki hcg değerimde var 0.18. artık ben anlam veremedim bu duruma.bugun doktorun muaynanesine gidicem vajinal ultrasonla baksın diye..bana dua ette bir sorun olmasın canım,çünkü çok korkuyorum...
 
canım hiç korkma dualarım seninle vajinal ultrasyonda hemen grünür zaten içini ferah tut gelişmelerden haberdar etmeyi unutma rabbim yardımcı olsun içine ferahlık huzur versin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
 
Değerlerin oldukça yüksek çıkmış kese olayına gelince genelde 6/7 haftalarda görülüyor ikiz gebelik olabilir diye düşünüyorum gelişmelerden bizleride haber et olurmu canım:)
 
eve yeni gelebildim kızlar ve sonuçlar çok iyi :nazar: 4-5 mm büyüklüğündeymiş.. 2 hafta sonra gidip kalp atışı kontrol edicez. dualarınız için teşekkürler canlarım:)
 
Geri
Üst