temizlik ürünlerinden hangisi daha iyi,hangisi daha hesaplı

nazemel

Yeni Üye
Üye
temizlik ürünlerinden hangisi daha iyi,hangisi daha hesaplı
loc temizlik ürünleri en iyi aspiratör hangisi loc temizlik ürünleri fiyatları en iyi leke çıkarıcı hangisi
merhaba melekler.malum hepimiz kadınız çamaşır,bulaşık,temizlik,ev işleri vs. vs.bizim görevlerimizden birisi.sonuçta her zaman biz yapmasakta,yardımcı kadın bulup yaptırıyoruz veya çok şükür makinalar var onlar hallediyorlar bu işi.ama sonuçta onlar için de temizlik ürünleri alıyoruz marketten değilmi.çeşit çeşit temizlik ürünleri var reyonlarda hangisi iyisi,hangisi hesaplı bizde şaşırıyoruz.melekler bu konuda da dayanışma içinde olurlar bence ve evimiz için kullandığımız temizlik ürünlerini de tavsiye ederler birbirlerine ki,temizlikte harcayacağımız vaktimizi m.m.forumunda geçiririz böylece{şaka şaka}kendilerine zaman ayırırlar.melekler haydi sizinde kullandığınız ürünleri tanıtmanızı bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
canım ya ben evin bir çok yerinde loc ürünlerinin tercih ediyorum başta biraz pahalı gibi geliyor ama aldığım tek bir ürünü aylarca kullanıyorum....tavsiye ederim cicişler yer,duvar,mobilya,aspiratör,leke çıkarıcı vs. vs.....
 
kulanma şekli
bir kova suya 1 kapak ekleyin bu suyla önce camları ,duvarları,yerleri silin suyunuz kirlenince çiçeklerinizin dibine dökün organik olduğu için zarar vermez besler.konsatre olduğu için uzun süre dayanır.amway ürünlerinden locu kullanıyorum ben çok memnunum ve ayrıca hesaplı bir şişesi 10 liraya alıyorum.herkese tavsiye ederim.
url
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Almanyada oldugum icin burada bulan bir temizlik urunu var essigreiniger adinda sirke icerikli bir urun ayrica bircok iste kullaniyorum,su lekeleri,yaglar,banyo,mutfak vs tamamen dogal bir urun.
 
evet ben de Loc kullanıyorum hem tertemiz yapıyor hem de uzun süre kullanıyorsun özellikle koltuk temizliğinde Loc'un üstüne tanımıyorum kızlar herkese tavsiye ederim
 
Keşke her şeyde kullanılabilen tek bir ürün olsa

Leke çıkarma, hijyen derken çamaşırda, yüzeylerde, koltuklarda vs hep ayrı ayrı ürün kullanmak gerekiyor. Hatta çamaşırda bile beyazlara ayrı, renklilere ayrı leke çıkarıcı bir ürün. Mesela ben çamaşırlar için domestos hijyenik kullanıyorum. Ama neden beyazlara ayrı, renklilere ayrı kullanmak durumdayız anlamıyorum. Sonuçta aynı leke, mesela yağ lekesi hem beyazlarda çıkıyor, hem renklilerde. Hadi renklilerde rengin solmaması için belki farklı bir formül kullanıyorlar, ama madem o ürün renkli çamaşırlarda lekeyi çıkarıyor, o zaman beyazlarda da kullanamaz mıyız?
 
Arkadaşlar amway'in herhangi bir ürünü ile bilgi veya satın almak isterseniz yardımcı olabilirim.Ürünler %100 tatmin garantili.
 
Geri
Üst