Göbek eriten yiyecekler

Ariza

Yeni Üye
Üye
Göbek eriten yiyecekler
yağ eriten yiyecekler göbek eriten besinler göbek yiyecekler gıdalar gobek
115794d398c775ef6b.jpg




Diyet´de olan yada benim gibi hic Diyet´den cikmayan bayanlar, birazdan sunacagim yiyecekler göbegimizi ertimekte yardimci olacak Yiyecekler...Tabiki sadece bunalrla göbegimiz erimeyecek yani sira Spor, egzersiz vs. yapmamiz gerekiyor...



MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve, vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.


YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
( Laktoz intorelansi olan kisiler ya Laktozsus yogut tüketsin yada cok yemesi tam tersini etki eder ve siskinlik olur)


ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar. Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.


YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir.
( Günde iki defa iciyorum ve gercekten cok yararli, herkese tavsiye ederim )


TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar. Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
( Spor yapmadan kullanmayi unutduysaniz yataga girmeden önce yarim veya icebiliyorsaniz tüm bir limonun suyunu icin sabah karniniz daha bi düz olacaktir :tik: )


TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
( Sadece sabahlari yemenizi tavsiye ederim ve bol bol su icin üsütne yoksa kabuzluk sorunu olur )



Kizlar Muz ve Cilek iyi geliyor olsa bile bu veya tüm Meyvelerden cok fazla tükemtmek de iyi degil, cünki Meyvedeki seker orani´da vücud´ta daha sonra yaga dönülüse biliyor.
 
Yaşım 14 Erkeğim evde egzersiz yapıyorum karın kasım oluştu baya bir yandan da fazla yağlarımı yakmaya çalışıyorum çok faydalı oldu teşekkür ederim ..
 
Geri
Üst