Eşim beni aldatıyorrrrrr !!!

dejavuu

Yeni Üye
Üye
Eşim beni aldatıyorrrrrr !!!
sevdiğinin pişman olması için dua
merhaba melekler. çok dertliyim. 1 hafta önce eşimin beni aldattığını öğrendim. hemde sekreteriyle. kahroluyorum. yüreğim çok acıyor. onu kaybetmek istemiyorum. daha 1,5 yıllık evliyiz. offffffff offfff. ne yapmalıyım. eşim boşanmak istiyor ve onunla evlenecekmiş. ben ölürümde onu o kıza yar etmem. çok seviyorumm. affetmek çok zor ama yuvamı bozamam. Allah düşmanımın başına vermesin. çok zor. çeken bilir. artı kızın aileside biliyor ya. inanamıyorum. eşimin gözü ondan başkasını görmüyor. çok mutsuzum, yaşama isteğim kalmadı. ne yaptısam, ne kadar yalvardısam olmuyor. çeviremiyorum. sıfırdan evlendik, beraber çalıştık herşeyi yaptık. şuan maddiyat süper.ama insanlığını kaybetti. para bu kadar değiştirirmi insanları. Allahım keşke iflas etsekte, iş miş kalmasada sadece benim olsa sadece beni sevse.yuvamızı yıkmasa.ben evliliğimi kurtarmak için herşeyi denedim ama olmuyor.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.başka ne yapmalıyım. ben bildiğim bütün çareleri denedim. düşünce yetim tükendi artık.:18::grev:
 
Son düzenleme:
bu durumda ne yapılabilir bilmiyorum yada söyleme zor geliyor cnm allah yardımcın olsun bi an kendimi senn yerine koydum ve inan gözlerim doldu dicek hiçbi söz bulamıyorm
 
bu gece ben evdeyim, onlar dışarda beraberler biliyorum, kahroluyorum ama yuvamı bozmak istemiyorum. ölesiye seviyorum. yüreğim öylesine yanıyor ki anlatamam. 2 haftada 10 kilo verdim. Allahın yüce adaletine sığınıyorum. duadan başka birşey gelmiyor elimden.
 
Son düzenleme:
seven insan için gerçekten yuva bozmak zor olur. en son çare olarak düşünüyorum. hayatım normal ilerlerken sanki yaprak dökümü yada öyle bir geçer zamanki gibi bir dizinin içinde buldum kendimi. insan hep başkalarının başına gelir diye düşünür ama. malesef bunlar gerçek. ve savaşı kaybedersem ben yalan olucam.
 
böyle bi duruma nedenr bilmiyorm ama ben olsaydm nekadar seversm seviym beni istemeyeni ben hiç istemezzdm.sanıyomusnki onunla mutlu olcak ,ömür boyu onu sevicek hayır seni nasl onunla aldattıysa onuda başkasıyla aldatıcak belki pişmn olup sana dönücek busefer o yalvarıcak.bence boşver gidenin yolu açık olsn sen elindn geleni fazlasyla yapmışsn daha fazla gururun kırılmasına izin verme.unutmaki hayatta senden daha değerli kimse yok cnm.....
 
cnm doğru söylüyorsun aslında ama eşimin akrabaları ailesi o hasta bu dönem geçicek. sabret diyorlar. iş çevrem boşan hemen diyor. ailem dur bakalım derman arıyalım diyor. eşim ise beyni sulanmış ne dediğini bilmiyor. bir boşanalım diyor, birde bu evden çıkamassın diyor. anı anına uymuyor. birde en acısıda şu ki. bu hafta bebek için kontrollerimiz vardı. bebek düşünüyorduk. doktor randevuma gittim. bebek işinin iptal olduğunu söyledim. gerisini konuşamadım ağlamaktannn. herşeyimi yıktı. hayatımı umutlarımı hayallerimi çaldı.:18:
 
ALLAH yardımcın olsun canım. Diyecek söz bulamıyorum malesef :S Senin için yapabileceğim tek şey dua etmek ve bilki senin için dua edeceğim. Dilerim istediğin herşey hayırlı bir şekilde olur. Gördüğüm kadarı ile çok aşıksın eşine. ALLAH hiç kimseye aşk acısı yaşatmasın, ayrılık yaşatmasın inş...
 
beklemekte seni daha fazla yıkmıycakmı belki bi süre evden ayrılsan ikinzde kafanızı dinlesenz en azından bir birinizn yokluna dayanabilicekmisinz denesenz olmazmı allah yardımcn olsn tatlım ama bence kaçan kovalanr ağlamak yalvarmak yerine uzak durmayı dene.
 
deli gibi seviyorum hemde. severek evlenmiştik. kahrolduğum nokta bu. bana yapmamalıydı. benden sevgi saygı sadakat hepsini fazlasıyla görüyordu. dışarda ne aradı. yada bende eksik gördüğü nokta neydi. onu anlayamadım. aldattığı kişide çirkin, fizik yok ve çok kaba biri. bunu anlamıyorum.
 
Geri
Üst