Victoria Beckham Güzelliğini Kuş Kakasına Borçlu!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Victoria Beckham Güzelliğini Kuş Kakasına Borçlu!
Ünlü futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham güzelliğini neye borçlu olduğunu açıkladı.Eminim sizlerde duydugunuzda çok şaşıracak hatta bazılarınız ıyyy diyeceksiniz hahaha.Ama işte biz kadınlar güzellikte sınır ve engel tanımayarak her yolu denemekteyiz:D:D
Dişi Beckham Güzelliği için kuş kakası kullanıyormuş evet kızlar yanlış duymadınız kuş kakasından yapılan güzellik kremini kullanarak bu konuda ki güzellik sırrını buna borçlu olduğunu açıklamış.Sizlere haberle ilgili detay bilgilere geçiyorum.
victoria beckham1-19e.jpg

Japonya seyahatinde yerel halkın cildine sürdüğü kuş dışkılı karışımı uygulayan Beckham, cildi güzelleşince bunun bağımlısı oldu. Milliyet gazetesinin haberine göre; New York’taki güzellik salonlarında da uygulanmaya başlanan yöntemin 160 euro (345 TL) tutarında olduğu dile getirildi. Kuş dışkısında bulunan “guanine” adlı maddenin incilerin içerisinde de bulunduğu belirtilirken dışkının bu sayede cildi canlandırdığı ve ferahlık kazandırdığı söylendi. Beckham’ın gece kullanmak için içinde kuş dışkısı bulunan bir kremi de satın aldığı söylenirken yöntemi güzellik salonlarında deneyenler çok memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.
 
Geri
Üst