Carolinin gelinliği

M

M.M

Forum Okuru
Carolinin gelinliği
caroline nin gelinliği caroline gelinliği carolinin carolinin gelinligi gelinlik
Türkiye'nin en çok sevilen dizilerinden biri olan öyle bir geçer zaman ki dünde hepimizi ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizi boyunca benim en çok dikkatimi çeken şey düğünün yapıldığı mekan ve o muhteşem gelinlik modeliydi.

Carolinin giymiş olduğu gelinlik adeta her genç kızın hayallerini süsleyecek, muhteşem bir tasarıma sahipti. Sizlerde benim gibi o gelinlik modelinden etkilendiyseniz gelinliğin resmini bu yazımızda paylaşıyorum...

oyle-bir-gecer-zamanki-4-3d2.jpg



oyle-bir-gecer-zaman-ki-10f.jpg



Bakmaya doyamıyorum ya :)
 
Carolin hayatımıza bir girdi tam girdi valla Türk hatunlarının eline versen parça pinçik ederler Carolini hahaha dün akşamki bölümünde çok heyecanlı bir yerde kaldı bakalım carolin'in gelinliği giymesinde kerametmi yoksa uğursuzluk mu olacak:D
 
:hhh: hee valla mawimm yaaa. ama bence gelinliğin göğüs kısmı hoş deildi ama ben beğendim güzeldi yakışmıştıda. kına gecesnde de koptumm heeeee :hhh: neydi o oynamaları :hhh:
 
Bir foto da ben ekledim tamamının görünmesi adına. Bence hoş bir gelinlik değil yani en azından benim tarzım değil.:)
 
yeni gelinden bilgilendirme mesajı ..

Caroline nin gelinliği Akay gelinlik 2010 modellerinden benim gelinliğimin aynısı :) .. gerçi benimki askısızdı ve yaka kısmını kaldırtmamıştım ben .. neyse sevgili gelin adayları internet sitesinde Akayın bütün modellerini göremezsiniz ama mağazasına gidip modellerini görmenizi ve denemenizi tavsiye ederim.. mutluluklar..
 
Geri
Üst