Erkekler İçin bere Modeli ve Yapılışı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Erkekler İçin bere Modeli ve Yapılışı
bere modelleri ve yapılışları erkek bere modelleri ve yapılışı erkek yapılışları atkı
Erkekler için bere modeli ve açıklamalı berenin yapılışını sizler için paylaşıyorum.

Lavinya canım umarım bereyi beğenirsin ve açıklamalı tarifte sana yeterli olur eşine örmen için.Şimdiden herkese ve Lavişe kolaylıklar diliyorum:)
bere modeli1-2f2.jpg

16 ilmekle başlıyoruz ve 3 düz 2 ters 6 düz saç örgüsü için 2 ters ve 3 düz bu şekilde başınıza ölçerek örün 10 sırada bir saç örgüsü yapıyoruz.Başımızın ölçüsüne geldiğinde 5 şişle(çorap şişleri yada misinalı şişler) ilmek alıyoruz . 10 sıra örüyoruz 10 sıra sonra ilk iki ilmeği birlikte örüyoruz 23 tane normal örüyoruz 24 ve 25. ilmekleri birlikte alıyoruz yine bi 23 ilmek örüyoruz 24 ve 25. ilmeği birlikte alıyoruz bu sırayı sonuna kadar bu şekilde bitiriyoruz ,yine başa geldiğimizde ilk 2 ilmek birlikte alıp örüyoruz bu defa 22 ilmek örüp diğer alt sırada kestiğimiz yere geliyoruz iki ilmeği birlikte ör , 22 ilmek ör bu şekilde devam ediyoruz son 4 ilmek kaldıgında kesip bitiriyoruz ,dikişleri tamamladıkdan sonra saç örgülü bandın alına gelecek kısmından yine ilmek alıp lastik örüyoruz..Ben çift katlamayı tercih ettigim için fazlaca ördüm yaklaşık 30-35 sıra sıkı olmayacak bir şekilde kesiyoruz ve beremiz kulanıma hazır.
 
güzel görünüyo ama bende bilmiyorum beceremem heralde ama iki ters iki düz bi atkı örecemm :D:D başka bilmiyom napiim :D:D sağolasın mawişim mawiş elimmmmmmm :kiss:
 
Geri
Üst