Hamile kalmayı hızlandıran bir yöntem !!!

sılam_nisa

Hamiş Melek
Hamile kalmayı hızlandıran bir yöntem !!!
arı sütü ile hamile kalanlar polenle hamile kalanlar hurma poleni hurma poleninin faydaları arı dünyası ertuğrul

HURMA POLENİYLE HAMİLE KALMA TIKLAYIN
Meleklerim anne olma özlemiyle yanıp tutuşan yüreklerinize bir parçacık umut ışığı olması için bu başlığı açıyorum.Canlarım bu yöntemi bilenler vardır belki ama ben yeni öğrendim ve bilmeyenlere faydalı olmak istedim.Arkadaşlar özellikle biz bayanların yaşı ilerledikçe yumurta rezervlerimizde sıkıntı başlıyor aynı şekilde erkeklerinde sperm sayısı yada hızı düşüyor.Arı sütü yardımıyla bu sorunlar ortadan kalkabilir!Bu konuda en ucuz ve doğallığına güvenebileceğiniz yerin linkini veriyorum arkadaşlar inşallah faydalı olurum.


Link:
Arı Sütünün faydaları: Çocuk Sahibi Olmaktan, Diyabetlere ve Ağır Hastalara kadar sayısız yararları ve tanıklıklar





178364d76c5b38345d.jpg



Sizlere bu konuda deneyenlerin yorumlarından birkaç örnek göstereyim:

Ufuk D. -Trabzon.

"Azospermi sorunu var. Tüp bebek için müracat ettiğimizde hiç sperm çıkmamıştı. Ertuğrul Bey'in önerdiği şekilde kürü bir süre uyguladıktan sonraki ilk sayımda bir milyon sperm çıktı. Bir çocuğumuz olabileceğine artık bir umudumuz var. Kullandığımız ürünler gerçekten çok etkili. Pek çok yönden de yararlarını hissediliyoruz. Örneğin, ben önceleri çabuk yoruluyordum. Arı sütü ve polen kullanmaya başladıktan sonra yorgunluk nedir bilmiyorum, desem abartmış olmam. Eşim de enerjisinin yükseldiğini bazı sıkıntılı durumlarının hafiflediğini söylüyor. Arı Dünyası ile tanıştığımızdan ve ürünleri aldığımızdan çok memnunuz."

N. Halaçoğlu -Amasya.

"Merhaba, yaklaşık 5 aydır arı sütü kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan 1-1,5 ay sonra hamile kaldım ve şu an 3,5 aylık hamileyim, daha önceki hamileliklerimde 6.haftada 2 kere düşük yaptım. Bu aşamaya gelmemde arı sütünün faydası olduğunu düşünüyorum. Doktorum bebeğin haftasına göre daha hızlı geliştiğini söylüyor. Hamileliğin sonuna kadar kullanacağım. Bu sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim"

Nesrin T. -İzmir.

"Tüp bebek denememiz sonunda sonuç verdi. Daha önce 2 defa daha denemiştik. İlkinde embriyo gelişti ama rahime tutunamadı. İkincisinde her şey iyi gitti derken, altıncı haftada düşük oldu. Tüm bunlar bizi maddi manevi çok yıprattı. Artık vazgeçer gibi olmuştuk ki, Arı Dünyası'ndan Ertuğrul Bey'den de fikir alalım dedik. Bize, tedavi sürecinde arı sütü ve polen kullanmamızı önerdi ve nasıl kullanacağımızı anlattı. Netice: Mükemmel! Gebelik süresince de kullandık. Çok şükür iri yarı ve eli yüzü düzgün bebeğimiz yaşama gözlerini açtı:) Çok mutluyuz! Ertuğrul Beye sonuç olumlu olursa tanıklık yapacağımıza önceden söz vermiştik. Hem sözümüzü tutmak, hem teşekkür etmek istedik hem de herkese gerçekten öneriyoruz!"
Z.Z.-Edirne.

"Merhaba; Anne olma duygusuyla bir çok yöntem denedikten sonra, umtsuzluğumu sona erdiren arı sütü ve polenle tanıştım. İnanın kişi hangi dertten muzdaripse o konudaki bilgiler dikkatini çeker. Birgün internette gezerken ARI DÜNYASI sitesi dikkatimi çekti, siteyi inceledim ve güvenirliliğini kontrol etmek için Ertuğrul beyle bizzat görüştüm. E.bey bana, eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi. Umutla kullanmaya başladık. Ve o güzel haberi anne olduğumu 2 ay sonra öğrendik. Özellikle tedavi ile birlikte daha çabuk sonuç verdiğini kesinlikle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. İçinde tereddütü olan arkadaşlara endişelenmeyi bırakmalarını ve çocuk sahibi olmak istiyorlarsa arı sütü ve polen ile tanışmaları gerektiğini ısrarla tavsiye ediyorum. Özellikle bu konuda hiç bıkıp usanmadan sorularıma sabırla cevaplar veren , bizi bilgleriyle aydınlatan Ertuğrul bey'e çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes bizim gibi arı ürünlerini kullanıp, rahatsızlığının sonucunda güzel haberler alır. KESİNLİKLE DENEYİN!"
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
cnm sen denedinmi yada denicekmisin)??
eğer sende sonuç verirse bakalım inş gerek kalmaz ama bızde denerız
 
Hadi canım hayırlısı olsun belli olmaz bakarsın bu sebep oldu hamile kaldın:)Sılam acaba tıkalı kanal ve tüp için de kullanılıyormu bilgin varmı canım..Ayrıca konun çok faydalı bir konu emeğine sağlık canım
 
yani arı sütü ve poleni ayrı mı tüketeceğiz? Ve nerden alabiliriz bunu?
ezgicim arı sütü ve polenin tüketimi hakkında sitenin telefonunu arayınca bilgilendiriyorlar temin içinde yine aynı siteden sipariş verebilirsin ''
Arı Sütünün faydaları: Çocuk Sahibi Olmaktan, Diyabetlere ve Ağır Hastalara kadar sayısız yararları ve tanıklıklar '' bu yazıya tıklarsan sitede geinebilirsin canım Arı Dünyası sitenin adı ama faydasını gören çok :)
Hadi canım hayırlısı olsun belli olmaz bakarsın bu sebep oldu hamile kaldın:)Sılam acaba tıkalı kanal ve tüp için de kullanılıyormu bilgin varmı canım..Ayrıca konun çok faydalı bir konu emeğine sağlık canım
çitosum canım özellikle tüp bebeğe giden karı kocalar kullanmışlar sperm ve yumurta rezervlerinde artış olsun diye hatta adam dr gitmiş sperm yok diye tüp bebe yapmamışlar 1 ay arı sütü kullanıp gitmiş 1milyon spermi olduğunu söylemişler ve tüp bebek yapmışlar şuanda kadın hamile ayrıca canım tüp bebekte yumurta ve sperm kadar embriyonun oluşup anne rahmine yerleştirilebilecek duruma gelmesi gerekiyorya bunu dahada kolaylaştırıyor ve hamileliktede bebeğin rahim duvarına tutulmasını ve sağlıkla büyümesini sağlıyor yani ne diyeyim Rabbimin bir lütfu :) ama tıkalı tüpe bir şey yaparmı bilmem canım bence yumurta rezervini güçlendirmesi bile büyük bir başarı :)
 
Yaa ben eşime dün polen ve bal almasını istemiştim bu gün yozgata gitmişti alıp gelmiş arı sütünü dedim valla fırçalandım hahahaha çünkü destek haplar aldık netten iikimizde kullanmak için sonra preseed ve ovülsayon testi bu gün polenle beraber hayıt meyvası,adaçayı,tarçın karanfil bunlarıda almış:D kocş haklı nedense bu ay her şeyi kullanmak istiyorum yaş ilerledikçe sanırım sabır yerini paniğe bırakıyor:D
 
yine mükemmel bir paylaşımla karşımızda sılam:D ne mutluki böyle yol arkadaşlarımız var. canımsın valla bende denesemmi denemesemmi diye düşünüyodum açıkçası ben ilk önce bunu melodiden duymuştum ama şimdi sende açıklamalı şekilde sununca karşıma çok mutlu oldum. vallaha şimdi aradım eşimi arı sütü ve polen al diye ama o tam bilemedi nerden alcam dedi bende ya aktar yada eczanede vardır dedim bakalım akşama almış olurSA bugünden itibaren kullanmaya başlıcam. bişey sorucaktım ama polen nasıl bişey ki? sıvımı toz şeklindemi valla bilemedim? tatları nasıl... bakarsınız bizde 2 aya kalmaz hamiş kalırız valla kıslar çok umutlandım söyliyim işe yararsa valla meşhur edrim bu arı sütünü ben:D meşur olmuş olacağı kadar da ... buarada sılacım bu beyle bizler görüşebiliyomuyuz? ve nasıl kullanıcaz yani aç karnına falan fark edermi ki?
 
Geri
Üst