erkeği geri kazanma yolları....

gamselim

Mekanın en şık Meleği
Üye
erkeği geri kazanma yolları....
erkekleri geri kazanmanın yolları ayrılan sevgiliyi geri kazanma yolları nelerdir forum erkeği kazanma erkeği döndürme giden döndürmek

bazen ne yazık ki gideni döndürmek mümkün olmuyor
:( o zamnlarda insan caresiz kalır ne yapacagını bilemez birşeyler yapmaya calışsa da elinde yine herşey boş ve yarım kalır işte size careler meleklerim...



ask-4f.jpg


Ayrılık hiç kolay değil özellikle de kadın için...

O bir zamanlar hayatının aşkıydı ve hep öyle kalacaktı ama artık değil ne yazık ki... Kaybetmiş olma duygusu çoğunlukla kadının ayrılıktan acı çekmesine neden olan. Belki de hala seviyor kadın erkeğini. Ve geri dönmesini istiyor. Ayrılığın sudan bir sebebi de olabilir çok ciddi nedenleri de. Ama sevgisizlik değilse ayrılığı getiren “yeniden barışalım” şarkısıdır kadının dilinden düşmeyen.

Geride kalanları unutun
Erkeğinizi geri kazanma sürecinde artık suçlu arama ve hatalar üzerinde durma safhasını geride bırakmalısınız. Geçmişi sorgulamak sizi ancak geçmişte bırakır. Yarına dair bir şey kazandırmaz hayatınıza. Dolayısıyla ilişkinizin geçmişini sorgulamanın gelecek için planlarınıza zarar vermesine izin vermeyin.

Gerçekten çok kötü şeyler yaşadıysanız geçmişte mesela sizi aldattıysa affedebilmeyi göze almalısınız. Tabii hala seviyor ve ona bir şans daha vermek istiyorsanız...

Eğer ayrılığa neden olan şeyi siz yaptıysanız erkeğinizi ikinci bir şansı hak ettiğinize dair ikna etmeye çalışmalısınız.

Göz yaşı dökmeyi bırakın

Hanımlar artık mızmızlanmayı ve ağlamayı kesin! Sevdiğiniz adamı geri istiyorsanız ona telefonda durmaksızın ağlayan sesinizi dinleterek onu mesajlarla taciz ederek bu işi başaramazsınız. Bu durumdan kazançlı çıkmak için enerjinizi kullanmanız daha iyi olacaktır. Nasıl mı?

Onu günde bir defadan fazla aramayın. Ve ona yalvaran bir sesle değil sakince bir barışma buluşması teklif edin. İstekli ama yalvarmayan kadın her zaman erkeğin gözünde ulaşılmak istenen kadındır.

Önce intikam sonra kavuşma mümkün değildir

Bir erkeğin nasıl geri kazanılacağına dair ince ayrıntılı planları anlatan filmlerde izlediklerinizi unutun! Gerçek hayat filmlerdeki gibi değil. Kararsız ve değişken davranışlar düşünebileceğinizden daha fazla zarar görmenize ve dağılmanıza yol açabilir. Her ne sebeple olursa olsun ondan intikam almayı bu geri kazanma sürecini bir rövanş maçı haline getirmeyi düşünmeyin.

Filmlerde anlatılan hem intikam alma hem size tattırdığı acıyı ona da yaşatma hem de sonrasında mutlu beraberliğe yeniden kavuşma senaryosunun ters tepebileceğini aklınızdan çıkarmayın ve karmaşık oyunlar içine girmeyin.

Ajanlık yapmayın

Bir James Bond filmindeymiş gibi oyun oynamayı bırakın. Onu takip etmek bir ajan gibi oynamak pek işlemiyor bizden söylemesi!

Arkadaşlarına ve ailesine onu sormayı bırakın. Kendinizi görünmez sanıp gölgenizi her an onun etrafında hissettirmeyin. Bu tarz garip davranışlar hem arkadaşlarını hem de ailesini sizden tamamen soğutmaktan başka bir işe yaramaz. Ona bir ajan gibi yaklaşarak komik duruma düşmektense kendinize güveninizi koruyun ve bunu açıkça gösterin.

Ayrılık sonrasında da kendine güveni olan kadını gören bir erkek bu durumdan etkilenecek ve eğer aradaki sevgi gerçek bir sevgiyse zaten geri dönmek isteyecektir.

Kabullenin

Uçup gitmesine izin vermek zorunda kaldığınız bazı mutlu anlar vardır hayatta. Kulağınıza çok sert geliyor olabilir ama bu gerçekliği kabul etmek çok önemli. Tabii eğer normal bir hayata kavuşmak istiyorsanız…

Ayrılık zor gerçekten çok zor ama geçmişe yapışıp kalmak sizi daha iyi daha sağlıklı yapmayacaktır unutmayın. Geçmişten kopmayı başarmak size çok zor geliyorsa sizinle aynı deneyimi yaşamış kadınlarla bir araya gelip onlardan destek almaya devam edin.

Sevdiğiniz erkeği geri kazanmak için denediğiniz bütün yollar kapandıysa kendinizle baş başa kalıp düşünün. Evet size geri gelseydi her şey güzel olacaktı; ama gelmediyse şundan emin olun ki bir başkasıyla tanışmak için önünüzde her zaman fırsat var. Siz de yenilen futbolcular gibi “Önümüzdeki maçlara bakacağız” diyebilmeyi öğrenin!

 
doru canim bunlar erkekleri niye kazaniyoruz ki onlar kazansiz bizi .tabiki kadin daha duygusal oluyor ama olusu ucgun aglar delisi olan hergun.
 
doru canim bunlar erkekleri niye kazaniyoruz ki onlar kazansiz bizi .tabiki kadin daha duygusal oluyor ama olusu ucgun aglar delisi olan hergun.
o nası bi mantık yahu onlar bizi kazansın?:s insan hata yaptıysa sevdiğini kaybetmeye başladıysa onu geri kazanmak için bir emek harcalamalıdır.Elbette bir kadın erkeğe yalvarmamalıdır ama onu istediğini sevdiğini hissettirmelidir..
 
Geri
Üst