tellerim ve ben:(

tuğba88

Yeni Üye
Üye
tellerim ve ben:(
kızlar bir arkadaşımın aracılığı ile bi çocukla tanıştım arkadaşım fotolarımı fln göstermiş dişlerimde tellerimin de olduğunu biliyor ve biz yakın zamanda buluşucaz çocukla ama ben çook geriliyorum özgüvenim yerlerde aslında eli yüzü düzgün bi kızım ama teller beni garip gösteriyor rahat gülemiyorum kastıkça daha da kötü oluyor ağzım yamuluyor:)telde konuşurken çok espiri yapıorum gülüyorum fln çocuk da sen çok renkli sempatik birine benziyosun dedi ama ben karşılaşınca kasılıp kalıcam teller yüzünden :(offf offf
 
Ay saçmalama canım ya bu konu hiç de sorun edilicek bişey değil bence teller bazı insanlara çok yakışıyor .Eminim kalbinin güzelliği yüzünede vurmuştur.Boş ver sen dilediğin gibi gül hiçte çirkin olmaz hem buda bi sağlık seni öyle beyenmeyen seni sevmiyor demektir hem beğenmezssede boşver ya
 
tşk ederim cnm.evet herkes öyle diyor sorun yapma telleri kendine diye.ayrıca geçici bi şey ama yine de isteristemez kasılıyor insan.biraz daha rahat olursam heralde çok da göze çarpmaz:)
 
Canım takma tellerii ya boşver hem teller yüzündüm sana bakmazsa sen ona hiç bakma ondan hayır gelmez :D
Sanırım yakın zamanlarda bende senin gibi telli bi kız olcam :D:D
Bilmiyorum yakışır mı nasıl durur ama dişlerimin düzelmesi için katlanıcam (katlanıcaz) artık :):)
 
benim inş. yaza çıkıcak refracım ilk zamanlarda alışmak da zorlanıyorsun ama sonra sorun olmuyor benim çok şükür düzeldi artık son detaylar fln var.şimdiden sana tellerinle mutluluklar diliorum:)
 
Tel takmak güzeldir ben 8 sene boyunca tel taktım. Çok küçük yaşta başlamıştım. Şuanda dişlerim çok düzgün. Hemen hemen her çeşit teli kullandım ve çıktığında kendimi çok garip hissetmiştim.
 
benim inş. yaza çıkıcak refracım ilk zamanlarda alışmak da zorlanıyorsun ama sonra sorun olmuyor benim çok şükür düzeldi artık son detaylar fln var.şimdiden sana tellerinle mutluluklar diliorum:)

Saol canım inş. alışmakta zorlut çekmem...
Bak ne güzel az kalmış çıkmasına da o yüzden kafaya takıp üzülmeye değmez tatlım :)
 
tellerinle barışık olmalısın bence :) seni red edicek olsa zaten fotoğraflarını görmüş tellerin olduğunuda biliyor bastan hayır derdi telleri sorun etseydi.o etmiyorsa sende etme D:
 
Geri
Üst