İmdattt !

seray_67

Yeni Üye
Üye
İmdattt !
Merhaba.. ben 17 yaşındayım ve şuan 20lik dişlerimin çıkması gereken yerler beyazladı şişti ve aşırı derecede ağrıyor. acaba bu yaşta 20lik dişlerimin çıkma olasılığı nedir ve bu ağrıyı nasıl geçirebilirim. artık beni delirtecek duruma geldi ne yemek yiyebiliyorum ne de düzgünce konuşabiliyorum :18:
 
ozaman bence hemen bir dis hekimini görün, benimkiler gecen yil cikti. Tam 4 yil sürdü cikmasi. yavas yavas ve her ilerlemede dis etimi intahaolasti. sonunda röntgen cekildi ve cenemin kemigi onun cikmasina engel oldugu göründü.
Ameliyat edildim ve cok zordu. ama ameliyattan sonra cabuk gecti, bir kac günde
gecmis olsun. agira karsi agizinda soguk papatya cayi beklet cok iyi geliyor
 
şuan benimki de iltihaplı ve çok ağrıyor :( yarın gitmeyi düşünüyorum diş hekimine inşallah bir sorun yoktur. teşekkür ederim..
 
canım bnde 1y yaşındayım ve 3 senedir daha çıkacak benimkiler,yani 17 yaşında çıkıyo olması anormal değil :D aynı şekilde bu sene benimde başıma geldi o lanet ağrı hemen doktora git sakın geciktirme iğrenç bi acı o yüzün falan şişer bi süre sonra bekleme,geçmiş olsun :)
 
teşekkür ederim doktora gidicem zaten yoksa dayanamayacağım bu ağrıya ya bu belirtiler kesin 20 diş çıktığı için demi sizde de mi bu şekilde belirti verdi ?
 
20lik diş olaiblir doktora gitmelisin çekerler o dişleri büyük ihtimalle çünkü kaydırmada yapabilir dişerinde dişlerinin görüntüsünü bozar oda.
 
Geri
Üst