Hayatınızda Yaşadığınız Süpriz, çok mutlu olduğunuz anları paylaşalım

angel_blue

Üye
Üye
Hayatınızda Yaşadığınız Süpriz, çok mutlu olduğunuz anları paylaşalım
Arkadaşlar hayatımızda ansızın kocamızın, arkadasımızın, cevremizin bize yaptığı sprizler ve hissetiklerimiz, çok mutlu olduğumuz anları paylaşabiliriz.Güzel bir paylaşım olacağına inanıyorum.
 
ilkini müsadenizle ben yazıyorum.Eşim ben çalışmadığım evde sıkıntıdan patladığım günlerde güzel büyükçene bir çiçek göndermesi beni önce çok şaşırttı sonrada tabiki çok sevindirdi.Telefona sarıldım hemen çiçği gönderme sebebini sordum.Aldığım cevap: SENİNLE HER GÜNÜMÜZ ÖZEL İLLEDE BİŞEY OLMASINA GEREK YOK. Artık nasıl uçtuğumu siz tahmin edin
 
Ne güzel Allahım mutluluğunuzu bozmasın inş.


Benimde her anım yeni taze kocişimle süper geçiyor.Doğum günümde yaptığı sürpriz mükemmeldi. Ihhh anlatmam :D:D
 
Süprizleri Severim

Eşim bu yakın zamanda benim telefonuma "seni seviyorum" meajını alarm şeklinde ayarlamış.Telefon çalıyo ama değişik birde baktımki alarm kurmuş benden habersiz.Şaşırttı beni.
 
hmm bakim bitanesini yazim bende :D:D ya 16 ya da 17 yaşındayız o zaman. Bi telefon istiyodum mavi kapaklı hala durur :) ama öyle böyle değil telefonum da sağlam alalı da 1 yıl olmuştu telefonu ne zaman görsem içim gidiyodu resmen onla yatıp kalkıyodum. Sevgilim de o zaman boş zamanlarında kendi dükkanlarında çalışıyodu bi gün oturuyoruz bi cafede arkadaşımla bu geldi yanımıza elinde bi poşet :D:D heyecanla açtım tabi telefonu görünce şok oldum nası mutlu oldum ama o an ki heyecanımı hala anlatır :D:D meğer sevgilim dükkanda çalışıp para biriktirmiş benim için öyle almış telefonu canımm benim yaaaa ayy çok seviyorum onu :asskim:
 
özlem

Ailemin yanında elipte eşimin işi sebebiyle onu o gün görememem çok üzmüştü beni.Otobüste gelirken anım sıkıla sıkıla geldim.Eve girip odama geçtiğimde vazonun içinde kendisnin topladığı çiçekleri görünce ve birde yazdığı notu okuyunca çok şaşırmış duygulanmış ve mutlu olmuştum.Üçü bir arada oldu yani:)
 
Ne güzel Allahım mutluluğunuzu bozmasın inş.


Benimde her anım yeni taze kocişimle süper geçiyor.Doğum günümde yaptığı sürpriz mükemmeldi. Ihhh anlatmam :D:D


Belencim evlendin mi sen yawww :D:D Bi haber eder insan foto paylaşır oldumu şimdiii :D:D



Bende paylaşayım Sevgilimin doğum günümde yaptığı sürprizler :D:D Özellikle tepkilerim için Hediyelerini tek tek vermesi :D:D ve dee hiç beklemediğim bi defter aldım ondan hayatımın en özel insanı seviyorum yaa :D:D
 
Son düzenleme:
Geri
Üst