Bugün İlk Göz Ağrımın Doğumgünü Melekler :)

T

TİTAN

Forum Okuru
Bugün İlk Göz Ağrımın Doğumgünü Melekler :)
k-272394-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC.gif




''Anne olmadan anlayamazsın'' derdi annem melekler:) Ne kadar da haklıymış.Şimdi ona itiraf ediyorum ne kadar haklı olduğunu,gülümsüyor,gözleri doluyor anneciğimin.:)

Ne kadar kıymetliymiş insanın yavrusu.Onu kucağına aldığı vakit yaşanan duygular, o mutlulukla karışık şaşkınlık nasıl da derinmiş,ne kadar güzelmiş.

O mis kokusunu içine çekmek,yumuk yumuk ellerini öpmek :hıms:

Yarı kaygı yarı heyecanla incelenen bu minik bedenin hayatın odak noktası olacağına inanmak o an için ne mümkün! Ancak zaman geçtikçe insan bunu anlıyor.

Herşey ona bağlı oluyor.Yemeniz,içmeniz ,gezmeniz,tüm özel aktiviteleriniz.24 saatin her anı ona bağlı.Şu saatte uyuyacak,şu saatte uyanacak,yemek saati bu,süt saati şu...Hiçbiri de zor gelmez,zevkle ,keyifle,özene bezene yapılır.Sanki dünyada ki tek anne sizmişçesine.Sonsuz bir ihtimamla..:)

Büyüdükçe siz de birlikte büyüyorsunuz,öğreniyorsunuz.Görünmez ,içinizin ta derinliklerinden gelen,hani şu burun sızlatan bir sevgiyle bağlanıyorsunuz sıkıca..

Allah herkesin evladını bağışlasın,iyi günlerini göstersin melekler :)

Bu gün benim için çok özel ve güzel bir gün melekler.İlk göz ağrım,yakışıklı oğlum Çağatay'ım 16 yıl önce bu gün hayatıma girdi.Ne mutlu bana onun gibi saygılı,sevgili,sırdaşım,arkadaşım,yoldaşım bir oğlum var.

Yavrum,güzel gözlüm,doğum günün kutlu olsun DELİKANLIM!...

 
ne kadar güzel bir duygu, rabbim bir ömür mutluluk versinn size. anne oğul hiç ayrılmayın, Nice mutlu doğum günleri, nice sağlıklı hayat nasip ets,n rabbim. Vatanına milletine ailesine hayırlı evlat nasip etsin rabbim.

İYİKİ DOĞDUN ÇAĞATAYYYY DOĞUM GÜNÜN HEP KUTLU MUTLU OLSUN!
 
Sevgili Çağatay, doğum gününü kutluyor ve seni kocaman öpüyorum:kiss:
Yeni yaşın, sana şimdiye kadar dilediğin, hayalini kurduğun tüm güzellikleri getirsin.
Nica sağlıklı, sevgi dolu, mutlulukların bol olduğu, başarılı ve de hayırlı ömürler dilerim:)

Doğum günün kutlu, yüreğin mutlu olsun teyzoşum:kiss:
 
bu kelimeleri gorunce anne olasim geldi :)allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin ins. dogum gunun kutlu olsun cagatay nice mutlu senelere ins.
 
Son düzenleme:
nice mutlu beraber kutlayacaginiz dogum günleriniz olur insallahh..rabbim yavrunun acisini sana göstermesin titiskom.. allah bahtini acik eylesin...nice mutlu yaslar görür sizlerle beraber insallah..
 
Arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Çağatay da bu güzel mesajlar için çok teşekkür ediyor,ellerinizden öpüyor ablaları,teyzoşları :)

Allah sizlerin ve cümlesinin evlatlarını bağışlasın,olmayanlara da hayırlısından versin.:)

İyi ki varsınız kızlar :kiss:
 
Titanım nekadar güzel anlatmışsın duygularını...Allah hiç ayırmasın sizi...
Doğum Günün Kutlu Olsun Çağatay...Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah
 
Geri
Üst