Çanakkale de Nereye Gitmeliyim ?

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Çanakkale de Nereye Gitmeliyim ?
çanakkale resimleri yöresel yemekleri otelleri denizi hakkında bilgiler
Merhaba arkadaşlar; bayram tatilinden döndük ama bu sene ramazan ağustos ayına denk geldiği için yıllık iznim geç kaldı ve ancak eylülde kullanabileceğim.
Planımız Çanakkale'ye gidip gezmek eğlenmek ama Çanakkale hakkında hiç bir bilgim yok. Çanakkalenin Yöresel yemeklerini tatmak istiyorum, Şehitlikleri gezmek istiyorum arada da denize girmek istiyorum.
imagesCA8XC1T4-2d5.jpg



sizden Ricam Bana Çanakkale Hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? Çanakkalede nerelere gidilir? ne yenilir? ne yapılır? nerede kalınır? bunlar hakkında bilgi istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim :D:D
 
o kadar ayrıntılı bilmiorum asicim ama şehitliğe mutlaka git.o boğaz havasını çek içine.anıtı gez bi harika..tepe tepe ayrılmış şehitlikler ama bi sürü oraya git.aynalı çarşı dedikleri varya merkezde zaten hediyelik eşya almak için oraya git.tabi bunlar için feribotla geliboluya geçmen lazım o zaten paha biçilmez bi güzellik..müzeler var seyit onbaşının falan oraları tercih et.
 
hhmmm ne güzel yerler varmış detaylı bir araştırma yapamam lazım gitmeden ayy çok heyecanlandım şimdiden:deli::deli:
 
Canakkalede yaz aylarinda bosalan İrem kiz ogrenci yurdu pansiyon olarak gecelik konaklama hizmeti sunuyor. Fiyatlari pansiyon veya otellere gore cok daha uygun. Personel guleryuzlu, tertemiz, ekonomik,sehir merkezinde..
 
daha yeni canakkaleden geldim tatlım.. Bi kere tarihe ilgin varsa kesinlikle truva antik kentine git. Hem tarih hem süper bir deniz istiyorsan asos'a gitmelisin. bunun dışında bir gününü mutlaka gökçeadaya ayırmalısın el değmemiş plajlar ve denizler var. Ve son olarak canakkalelilerin bile az bildiği kemikli koyu. milli parkın içinde. hayatımda gördüğüm en güzel deniz ve kumsaldı. bembeyaz kum, carsaf gibi masmavi bir deniz. akşamları da canakkale merkezinde kordon çok haraketli oluyor. bi de mutlaka peynir helvası ye :)))
 
canım teşekkür ederim ben Çanakkalede Bozcaadaya ve eceabata gittim ve bozcaadaya aşık oldum çok güzel bir yer denizi kumu bayıldım ya süperdi
 
Geri
Üst