Biraz Dua...

RefRa

Daimi Üye
Üye
Biraz Dua...
Kızlar yaa Ramazan Ayında abim İstanbula bi iş için mülakata gitmişti sınavla kazanıp. Ziraat Bankasının sınavına girmişti. Mülakatı iyi geçti sonra bizim buraya müfettiş göndermişler onunla tekrar küçük bi görüşme yaptılar bi kaç evrak verdi ve şimdi sonucunu bekliyoruz. Eğer olursa istanbula gidicek Mali Tahlil Uzman Yardımcısı olarak. Sizden bu konuda dua bekliyorum kazansın diye. O kazanırsa hem biz biraz rahatlıcaz maddi açıdan hemde biraz olsun ben rahatlıcam. Bilirsiniz abileri sıkar dururlar. Benim abimde öyle beni aşırı derece sıkıyo çıkamıyorum dışarı hiç :( Bi de bu yönden rahatlamış olcam biraz olsun. Çünkü artık gerçekten çok daraldım. Lütfen dua eder misiniz kalbinizden geçtiği gibi şuan tek isteğim abimin işi olsun ve İstanbula gitsin. Evlensin çoluğu çocuğu olsun :)

Şimdiden dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. Allah tuttuğunuzu altın etsin :) Benimde dualarımı kabul etsin :) Tabi cümlemizin inş. :)
 
Rabbim abinin yar ve yardımcı olsun ve inşALAh hayırlısı ile işi olur ve sende oda bütün sıkıntılarınızdan kurutulurrsunuz... Rabbi hayırlısını nasip etsin canım..
 
hakinda hayirlisi olani rabbim ona nasip etsin güzelim.

Allah c.c. islerininizin ras gitmesini ve hakinizda herseyin hayirlisini nasip etsin.

Amin
 
Amin :) Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar. Bana yaptığınız tüm iyi dileklerin Rabbim size kat kat fazlasını versin :)
 
Canım abinin işi hayırlısıyla olur inşallah sende sıkıntılarından biran önce kurtulursun...Allah gönlüne göre versin...
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst