Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Can Bonomo Eurovision'da Kaçıncı Olur ?
Aslında bu konuyu anket olarak yazacaktım ama, düşündüm konu olarak açmaya karar verdim. Ön yargılı olmamak adına öncelikle Can Bonomo'yu araştırdım. E araştırmak zorunda kaldım, zira daha önceden hiç bir şekilde ne adını ne şanını duymuş değildim. Yinede araştırayım, yaptığı müzik türünü bir dinleyeyim, belkide adam iyi söylüyordur, TRT seçmiş ise vardır bir bildiği dedim ve dinledim...
can_bonomo_meleklermekani-35f.jpg

Sonuç hüsran arkadaşlarım. Bugün haber sitelerine Kıraç'ın bu konuyla ilgil yorumunu okudum. Türkiye'de inanılmaz güzel işler yapıp, Türk insanının nabzına göre parçalar besteleyen ve icra eden Kıraç'a hak vermemek elde değil. Bonomo'nun müzik türünü bir türlü anlayamadım. Hayır tad vermiyor... TRT nasıl olurda böyle bir hata yapar aklım mantığım da almıyor kızlar.

Şimdi sizlere soruyorum. Bu BONOMO ile bu yarışmadaki şansımız nedir allaşkına ? Yani onlarca sanatçı dururken ( kalitesini kanıtlamış ) Bonomo'nun seçilmesi bana göre tam bir fiyasko... Bağzı şeyleri görmek için müneccim olmaya da gerek yok. Yanlış Seçim vesselam... PEKİ SİZCE ?
 
hımm adamın farklı bi tarzı vara ama cidden tad vermiyorr şansımız ne olurr diye düşünüyorumdaa bu eurovisyon piyango ibi bişe ummadığımız anda vuruyor bize:D:D yani tahmin yürütmek çok zorr inş derece alır diyelimm :D:D
 
hiç duymadım bilmiyorum görmedim :S nasıl yorum yapsakki :S

Adamı duymamışsın görmemişsin bilmiyorsun :) Youtube.Com dan bi bak incele bi dinle bakim nasıl söylüyor :) Ben hiç bişey anlamadım. Bir şarkısını üç kere dinledim ard arda bir kelimesi kalmadı aklımda. Değişik bir tarz :)
 
bende duymamıştım daha önce farklı bi tarz gibide görünmedi gözüme hiç bunun gibi olan cok daha iyi şarkıcılar vardı şansı az bence ama inş dereceye girer ne diyim :)
 
Benim Can Bonoma 'ya güvenim tam. Zaten dinleyip sevdiğim bir şarkıcıydı.. Her şey söz demek değil zaten eurovisionda önemli olan müzikk ! Kelimelerinden hiçbir şey anlamayıp , müziğini çok sevdiğimiz için oy attığımız birsürü yarışmacı vardı eurovisionda.. Can da öyle olacak..
 
bence gitmeyi hak ediyor ünlüler bu işi yapamiyor sadakay hadise vs.gibi böyle olması daha iyi
 
bence can bonomo iyi şeyler yapar.tarzı farklı müzikleri hoş bişey kaybetmeyiz bence.öncedende dinledğim bi şarkıcı kendisi.dyduğumda çok şaşırdım ama eyvah ilk 10 a giremeyiz demedim yani.yapar yapar.
 
Benim müzik zevkime göre hiçbirşey yapamaz. Ama eurovision bu, belli olmaz. Birkaç sene önce korkunç kılıkları, ürkütücü sesleri ve şarkılarıyla bir rock grubu birinci olmuştu, inanamamıştım :S
 
Geri
Üst