Oğluma isim konusunda esimle anlaşamıyoruz lütfen yardim

bebeğim benim

Yeni Üye
Üye
Oğluma isim konusunda esimle anlaşamıyoruz lütfen yardim
Merhaba arkadaslar Allah nasip ederse 7 hafta sonra dogum yapacagım ve doktorumun söylediği kadarıyla oğlum olacak ikinci gebeliğim bir oğlum daha var onun adı berkant.şimdi esimle isim konusunda anlaşamıyoruz ben şimdi esimin ve benim istediklerimi siraliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Esim:Enes,Alper,emirhan
Ben:Aras,Batuhan,eymen,doruk
Doruk ismine biraz ılımlı bakıyor ama kararlı değil.
 
ozaman doruk ismine ılımlıysa ikna et doruk olsunn güzel isim dorukk :D:D

Bakalım artık ben eymen ismini çok beğeniyorum o neymiş öyle diyor aslında ikimizinde hosuna giden isimler var mesela yiğit ismi çok begeniyoruz ama biz yurtdışında yasıyoruz ve burda ç,ş,ğ harfleri kullanılmıyor onada dikkat ediyoruz.benim yazdıklarımdan başka tavsiye edebileceğiniz isimler varsa lütfen yazarmisiniz
 
İSİM

GÖKALP güzel isim ama diğer çoçuğa uygun olursa daha hoş olur berkant'a en uygun bence BERKAY
 
Biz iki oğlumuza
BATUHAN
DOĞUKAN
isimlerini verdik. Birisi batının birisi doğunun hükümdarıymış gibi sürekli savaş var evde :) İsim çokta önemli değil aslında neyi beğeniyorsanız kurabilirsiniz.
En akılcı yol ise siz ve eşiniz öncelikle muhtemel kurulacak isimleri bir küçük kağıda yazın ve küçük bir torbaya atın sonra bunu eşinize çektirin :) Artık ne çıkarsa bahtınıza.

Benim size tavsiye edeceğim isimler biraz eski olabilir ama yinede yazmak istiyorum.

ÖMER
Asil

İki tane yazayım ki karışıklık olmasın. Bu arada sağ sağlim kucağınıza almanızı diliyorum.

Sevgiler.
 
eltimin oğlu var enes eymen ama 2 isim istemiyor demişsin kerim, kerem buda benden olsun.:) biz bu durumu en başta hallettik erkek olursa ben kızımız olursa eşim koyacaktı kızımız oldu ama eşim benide kırmadı saolsun bir ondan bir benden meryem beyza oldu . :)
 
Geri
Üst