Bu ev eriyor.

tesadüf

Yeni Üye
Üye
Bu ev eriyor.
İlginç tasarımlar
Göz yanılsaması


Her geçen gün öyle değişik mimari tasarımlar çıkıyor ki büyülenmemek elde değil. Bugün kie le alacağım konu ilginç bir mimari örneği olan eriyen evler :) Evler tabiki erimiyor da boya kullanırken göz aldatıcı boyama teknikleri kullanıldığından sanki ev eriyormuş izlenimi veriyor.

14.JPG-105.jpg


15.JPG-184.jpg


17.JPG-16a.jpg


18.JPG-176.jpg


Kimi zaman evimizde rahat, huzur, ferahlık gibi duyguların yanı sıra, merak uyandırıcı, görenleri ilk etapta şoka uğratan ve paniğe kapılmalarına sebep olan dekoratif yapılar kullanmak isteriz.
Bayanların en sevdiği yiyeceklerden olan çikolata ve dondurma, kötü bir ortak paydada buluşmaktadır: ikisi de eriyen besinlerdir. Aynı şekilde evini de seven bayanların yeni gözdesi, o çok sevdikleri dondurmalar gibi eriyen görüntüye sahip dekorasyon stilleri. Bir düşünsenize evinize giren arkadaşınızın yeni duvarınızı görünce bir an gözlerinin fal taşı gibi açılıp, “Evin eriyor” diye korkuyla kapıya sarıldığını. Yahut, bu nasıl olur diyerek ağzı açık kaldığını.

Bunu yapmak aslında o kadar da zor değil. Tıpkı Paris’deki Georges V caddesindeki “Trompe l’oeil” binasında olduğu gibi. Fransızcası göz aldanması anlamına gelen bu binanın yapımında kullanılan teknik ile, karşıdan bakıldığında eriyor gibi görünüyor ki binayı bilmeden gidenler biran hayret ve korku ile bakıp kalıyor.

Basit boyama hileleri ve gölgelendirmelerle evinizin duvarlarında da uygulayabileceğiniz bu tarzla bırakın eviniz ilginçliğini her zaman korusun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst