Ruyama acıklık getıremedım

  • Konbuyu başlatan burçinduman
  • Başlangıç tarihi
B

burçinduman

Forum Okuru
Ruyama acıklık getıremedım
SELAM MELEKLER.. 3 gun once bır ruya gordum... bole ben hamılemısım ama iç gebelıkmıs karnım sısmemiş yanı adetımde duzenlımıs doktora sancı için gıtmsım doktorda benı hemen dogumhaneye alıyormus. dogumdan cıktıktan sonra bana bır bebek getırıyorlar ama aynı esıme benzıor sarısın fal tası gıbı mavı gozler ama bebek sanki 2..3 yasında yenı dogmus bebek gıbı deyıl yanı neyse ben dogum yapalı 3 gun olmus annaneme gıtmişiz herkez sasırıo bebeqın buyklugune sonra 1 hafta gecmıs ustunden 1 haftalık bebek bnm divanlarıma tutuna tutuna yurumeye basladı tbii ruyamda bebege cok ısınamadıqımı hısstım he bırde unutmusum bunu ben yenı dogurduktan sonra annemı aramısım bu cock nasıl doycak dıye annem gelmiş gogusumun ucunu ıyıce sıktı ruyamda cok acıdı ve süt fıskırdı bembeyaz cocuk emiyorken ben sınır oluyodum cocuga neyse kaldmz yerden devm edelım cocuk divana tutunarak yuruo sasrdık esımle bız esıme dıyorum kı bu bzm deyıl bnce dıorum ben hem hamıle dyldım dıorm hamlıe olmus olsam bıle bu bebek buyuk dıorum ole cocugn altını falan temzledıgımı ve bır kaç zaman sonrada ısıntıgımı gordum bu 1.... ruyam





2. ruyam bıraz kısa...... bole esimle kanepede yatıyormusuz esım uyanmıs bnı ızlıyormus ruyada bırden löp dıye divana bırsey dusmus esmde ben uyanmıyayım dıye o bnden düşen löp parcayı çay tabagının içine koymusssssss ve bn uyandıktan sonra ruyamda yanı bana gosterıo ve içinde 2 tane canlı ama çinçe parmagım kadar kçk 1.kz dıeri erkek bebek var sonra bn onlara ole uzaktan bakıorum o bebeklerede kanımmm cok ısınmıs sözde bnm evmde kedı varmıs kedıye dıkkt etmemz gerekıoms snra bn esıme dıorm ayrılma onların yanndan dıorm bn bulasık yıkamaya mutfaga gıdıorum snra esımde arkamdan lavaboya gıdıo bzm kedı gelıo sözde 2 sinnde sadece kollarını yıyıyor bnde aglıyorum grnceee esıme kızıyorum sonra kedı ortalıktan yok oluyor yanıı bn bu ruyaları 5..6 gun içinde goruyorum bırı kuçk bebek dıerı kocaman bebebk kaçgundur kafam bunlara takılı yardımınza ıhtycm var melekler arastırma yaparmısınız yada bıldıklerınızı soyleyın saolun :)
 
inş cnm :) bebeqın mujdsıdr ben ruyayı normalde aklımda tutamam hafızmda gclu deyıldır ama hepsını 1.1. kazımısım hafızaya baksana :))))
 
Geri
Üst